MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - MIKI-GT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Uf dneska zase celý den v garáži.. nn turbo tam nepůjde..musel bych upravit výfukovou část aby začlo brzy tlačit protože mám obavu že by začlo tlačit někde v omezovači až..navíc příruba je naprosto jiná.. do auta jsem chtěl T28 ale je to už extrém na normální ježdění..hodí se to spíš na sprinty, vrchy..ale dojet s tím někam to moc ne..asi by to sežralo i lidi z chodníku..takže tam půjde T25.. a přijdou jiná kola už snad brzy
zjistil jsem že motor je týden co týden jinak předělanej..už je tam celkem místo
Jinak spotřeba..při eko jízdě tak 7-8..svižněji 9-10 a plný plyn ani nevím..nikdy mě u auta spotřeba nezajímala
zjistil jsem že motor je týden co týden jinak předělanej..už je tam celkem místo
Jinak spotřeba..při eko jízdě tak 7-8..svižněji 9-10 a plný plyn ani nevím..nikdy mě u auta spotřeba nezajímala
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
zase na normální ježdění nic moc... u punta by nebyl probém zase točit tolik, ale zbytečnost.. kamarád s hondou točil 9300 tak si říkám jestli se to dá považovat ještě za autoKaty píše:nu co, tak bys byl jak Hondy... vtecy, ty taky spinaj az neco malo pred cervenym
máte někdo v 3dvéřku skořápky ale sklápěcí?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
miki tohle znam ale u me to nebylo tim ze to nejezdilo ale spis ze Gt je takoha hracka a kdyz chces jezdit normalne langsam tempo no proste pohodicka bez spechu tak to Gt moc neumi je to proste cistokrevnej italskej hrebec kterej jede pekne az kdyz se nase.e ale to pak neni pohoda jizda ale spis takovy maly zavody. a u me prislo rozhodnuti behem jednoho dne a nikdo to nechapal protoze s autem sme byl spokojenej jezdilo ale po cca 3letech jezdeni s nim uz me to proste nebralo a chtel sme klidek kterej si ted uzivam z abartem ten umi jet jak naprosto pomalu tak i zbesile a ze z tou sekvenckou se vyradim
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda..pokud chce jet někdo bez turba tak to moc nejede..ale dá se s tím jezdit opravdu i levně ale i draze no.. s autem jsem spokojenej, ale už jsem si na něho zvykl takže mám pocit že to nejede a ladit ho do extrémů mi přijde škoda..hračka to je opravdu pěkná..raději bych asi naftu at můžu levně jezdit a k tomu bych si asi pořídil uno turbo a jezdil vrchyOli píše:miki tohle znam ale u me to nebylo tim ze to nejezdilo ale spis ze Gt je takoha hracka a kdyz chces jezdit normalne langsam tempo no proste pohodicka bez spechu tak to Gt moc neumi je to proste cistokrevnej italskej hrebec kterej jede pekne az kdyz se nase.e ale to pak neni pohoda jizda ale spis takovy maly zavody. a u me prislo rozhodnuti behem jednoho dne a nikdo to nechapal protoze s autem sme byl spokojenej jezdilo ale po cca 3letech jezdeni s nim uz me to proste nebralo a chtel sme klidek kterej si ted uzivam z abartem ten umi jet jak naprosto pomalu tak i zbesile a ze z tou sekvenckou se vyradim