(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
SpiritWolker
Všeználek

Příspěvek od SpiritWolker »

lol idem aj ja :D za posledne prachy :wink:

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Reklama

mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

DonPedro,ty si moj clovek ,presne toto mam namysli co si napisal ,diky za pochopenie ,ludia ako ty sa tazko hladaju 8)

SpiritWolker,diky za ucast :wink:
Naposledy upravil(a) mafi dne 13 kvě 2008, 23:07, celkem upraveno 1 x.
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

no jo ja viem finace su hrozne len vy to mate trosku pod nosom ale ja 260 kilacov tam a 260 spat.... Ano donpedro aj ty mas daleko podobne z mikulasa... :D

to Mafi: na programe vobec nezalezi lepsie je o mnoho radsej improvizovat ako mat vsetko naplanovane a ked polovicka sa poserie, ved ked sa zoberie len kotlik kusok maska par zemiakov, cibula a spravi sa gulas... to uplne staci nemusi tam byt program ako ze striptiz stanky a baby v bikinach... no tie baby by neboli odveci he he ale aj tak... <> ratal som s tym ze sa mi podari predat pneu za 2000 co predavam firestone 165/70 R14 letne s dezenom 5-6mm a hned by bolo za co prist... ale zatial ziadne ohlasy :(
Inak ma to fakt mrzi ze nejdem ucast je dost velka a necakal som to vobec cakal som skor take ze nas bude max 7-8 ale cislo 27 je pekne velmi :D
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
mayo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mayo »

ludia netreba to tak prezivat. kto chce pride, kto nechce nepride resp. kto moze pride, kto nemoze tak nepride...
ma margo programu - je to prvy zraz, tak si nemyslim, ze nie je nejako extremne potrebne prezivat nejaky program (aj ked tie baby, co spomenul wick by mohli prist :lol: ), dolezitejsie je, ze sa ludia stretnu, mozno sa trochu spoznaju a preberu nejake spolocne temy...
Obrázek
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

to mayo: moja rec....
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

no nakoniec tam bude predsa len tych 50punt ako som predpokladal ,polovicka odialto zo stranky a polovicka mimo ........takze ziadnych 27aut ,bude tam ovela viac + pozvany kamosi z inych klubov na inych autach ktory budu stat hned vedla ,takze si myslim ze ked sa tam rozputa burliva debata ,tak je o zabavu postarane ,este ked pridu nejake babenky z okolia tak to nebu demat chybu
okolo jednej az druhej poobede sa tam zastavy motorkarsky klub ktory tadial bude iba prechadzat ,takze ohucany budeme dostatocne ,myslim ze ak aj pocasicko vyjde podla predstav tak by sme mali byt nato ze to prvy ofiacial puntozraz plne spokojny.
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

aj napriek vsetkemu este raz potvrdzujem ucast. minule to bolo vcelku fasa, snad aj teraz bude.
ti co punta nemaju samozrejme musia stat mimo...
to je dufam jasne
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Bujooon
Začátečník

Yo

Příspěvek od Bujooon »

Hezkyy.. tagze dufam ze bude hojnaa ucast. My by sme mali prist traja minimalne z Prievidze...
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Yo

Bujooon píše:Hezkyy.. tagze dufam ze bude hojnaa ucast. My by sme mali prist traja minimalne z Prievidze...
vitaj na fore

lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

tak vam vsetkym prajem v prvom rade dobru naladu, pekne pocasie, aby vam zrazik dopadol super a snad toho buduceho sa zucastni uz aj moja malickost.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
tunelkoHGT
Začátečník

Příspěvek od tunelkoHGT »

Arrow79 píše:Mafi niekedy sa fakt cudujem, co za taraniny vies popisat.. neber to v zlom, ale ako hlavny organizator pindat na ludi, ktori nepridu, pride mi to dost divne...

To si radsej fakt sprav svoj vlastny Puntoklub a mfp.. ;)
Skvelé... aj ja začínam mať ten názor... Len ty, ty a ty... Bráško nie ľudia sú tu pre teba. Podstata tvojho postu je v tom, že ty si tu pre ľudí. Organizuješ si tu "svoje" P*čovinky na svojom piesočku. Akože dlhov máš nadhlavu, ale nie je ti problém za posledné natankovať a previezť sa do nikam... A ešte aj na Jankov vršok.... Máš bohatých rodičov či čo? čo je to za hlúposť voziť sa bezcieľne po republike?
tunelkoHGT
Začátečník

Mafi:
A ešte som si všimol, že neprijímaš kritiku od iných. Netýka sa to len arrow79, ale i iných užívateľov. Po mojom poslednom príspevku som čakal nejakú odozvu, uvedomenie si čo si napísal.... Takže si trhni ty. Organizuj si čo chceš... Želám ti obrovskú účasť, veľa ľudí.... S tvojim prístupom ich bude stále menej... to mi ver...
dudu_84
Fiaťák

Příspěvek od dudu_84 »

ajjjajajjajjajjjjj chapci chlapci klud !!! kto moze pride kto nie nie. no boze. kazdy ma nejake povinosti, ktore pridu na poslednu chvilu a nemoze dojst. a ten program co by ste chceli? drifty? sprinty? babi ktore umyvaju auta v bikinkach hore bez??? nocny striptage???? Nieco ako Rýchlo a zbesilo? hmm???? sraz je o tom ze sa zide partia ludi pokecia uroby si vilet a odreaguje sa od všedných skurv...ých dní (aby som bol aj ja ostry :lol: ) urobil si par fotiek naktore potom moze spomynat......... je to prve vacsie stretnutie punt na slovensku pozrite sa na cechov..... oni mali tiez prve take ze nic bez programu...a potom sa to nejak zorganizovalo a lol program..... tkaze klud kto pride pride kto nie tak nie .... a hlavne bez nadavok...... :wink:
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
tunelkoHGT
Začátečník

dudu_84 píše:ajjjajajjajjajjjjj chapci chlapci klud !!! kto moze pride kto nie nie. no boze. kazdy ma nejake povinosti, ktore pridu na poslednu chvilu a nemoze dojst. a ten program co by ste chceli? drifty? sprinty? babi ktore umyvaju auta v bikinkach hore bez??? nocny striptage???? Nieco ako Rýchlo a zbesilo? hmm???? sraz je o tom ze sa zide partia ludi pokecia uroby si vilet a odreaguje sa od všedných skurv...ých dní (aby som bol aj ja ostry :lol: ) urobil si par fotiek naktore potom moze spomynat......... je to prve vacsie stretnutie punt na slovensku pozrite sa na cechov..... oni mali tiez prve take ze nic bez programu...a potom sa to nejak zorganizovalo a lol program..... tkaze klud kto pride pride kto nie tak nie .... a hlavne bez nadavok...... :wink:
Ide o to čo tu pán "zástupca" píše a ako sa k veci stavia. Toľko ľudí tu písalo o programe, ale on: NIE lebo som povedal ja. Tak prečo sa teda nespýta: Tunelko ty odborník, čo poradíš? A ja by som povedal- neni problém.

Všetci sa zamyslite a uznajte-
Hod s diskom- náročné? Vytiahnem dojazdovku a je to.

Jazda zručnosti? Postavím 4ks pneu na parkovisku a bude sa medzi ne cúvať. na čas.

Postavím 4ks pneu a bude slalom.... Ani som sa nezapotil... Ale nie len negatívne já já já jenom já... Nechce s toho mať nikto F&F.... A to v PN bolo potom čo?
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

ZRAZ

Příspěvek od Ligogo »

Halo halo...potvrdzujem učasť aj ja...+ dalsie dve punta, ktore nie sú ešte zaregistrovane.....
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“