MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - MIKI-GT

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

ultraknyst
Znalec

Příspěvek od ultraknyst »

taky mam dva garety ze silvie ve vytryne
Los PUNTOs GeTos
Reklama

MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Uf dneska zase celý den v garáži.. nn turbo tam nepůjde..musel bych upravit výfukovou část aby začlo brzy tlačit protože mám obavu že by začlo tlačit někde v omezovači až..navíc příruba je naprosto jiná.. do auta jsem chtěl T28 ale je to už extrém na normální ježdění..hodí se to spíš na sprinty, vrchy..ale dojet s tím někam to moc ne..asi by to sežralo i lidi z chodníku..takže tam půjde T25.. a přijdou jiná kola už snad brzy

zjistil jsem že motor je týden co týden jinak předělanej..už je tam celkem místo

Jinak spotřeba..při eko jízdě tak 7-8..svižněji 9-10 a plný plyn ani nevím..nikdy mě u auta spotřeba nezajímala
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

nu co, tak bys byl jak Hondy... vtecy, ty taky spinaj az neco malo pred cervenym :lol: :oops:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jo Vti spínaj snad někde kolem 5500ot,ale točej 8200ot,to u Punta nevim no :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Katy píše:nu co, tak bys byl jak Hondy... vtecy, ty taky spinaj az neco malo pred cervenym :lol: :oops:
zase na normální ježdění nic moc... u punta by nebyl probém zase točit tolik, ale zbytečnost.. kamarád s hondou točil 9300 tak si říkám jestli se to dá považovat ještě za auto :P

máte někdo v 3dvéřku skořápky ale sklápěcí?
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jo na normální ježdění na prd.Jinak sklápěčky má Pája a fakt pěkný
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jeslti uvazujes o sport.sklopkach tak se neni ceho obavat ;)
pohodlnost i design zarucen.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Katy píše:jeslti uvazujes o sport.sklopkach tak se neni ceho obavat ;)
pohodlnost i design zarucen.
pohodlnost nějak neřeším..spíš kdybych vážně někdy chtěl vést něco nebo někoho vzadu jestli je to nějaký problém to sklápění či nikoliv... a zajímala by mě váha
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

vaha asi bude zalezet dost na vyrobci... to uz si musis nejak pohledat asi sam. :roll:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

tak možná bude na prodej.. pokud se rozhodnu že jo tak sem pak hodím nějaký to info co tam je vše nové a vyměněné
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

:shock: jakto?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Katy píše::shock: jakto?
Chování auta a auto jako takové je supr, ale ted už jezdím trochu víc takže bych koupil nějakou alfu JTD asi.. navíc je to moje jediný auto a když je zrovna nepojízdné tak mi je k ničemu.. bude tam nová převodovka ještě teď.. uvidím během 14 dnů se rozhodnu :roll:
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

miki tohle znam ale u me to nebylo tim ze to nejezdilo ale spis ze Gt je takoha hracka a kdyz chces jezdit normalne langsam tempo no proste pohodicka bez spechu tak to Gt moc neumi je to proste cistokrevnej italskej hrebec kterej jede pekne az kdyz se nase.e ale to pak neni pohoda jizda ale spis takovy maly zavody. a u me prislo rozhodnuti behem jednoho dne a nikdo to nechapal protoze s autem sme byl spokojenej jezdilo ale po cca 3letech jezdeni s nim uz me to proste nebralo a chtel sme klidek kterej si ted uzivam z abartem ten umi jet jak naprosto pomalu tak i zbesile :) a ze z tou sekvenckou se vyradim :D
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Oli píše:miki tohle znam ale u me to nebylo tim ze to nejezdilo ale spis ze Gt je takoha hracka a kdyz chces jezdit normalne langsam tempo no proste pohodicka bez spechu tak to Gt moc neumi je to proste cistokrevnej italskej hrebec kterej jede pekne az kdyz se nase.e ale to pak neni pohoda jizda ale spis takovy maly zavody. a u me prislo rozhodnuti behem jednoho dne a nikdo to nechapal protoze s autem sme byl spokojenej jezdilo ale po cca 3letech jezdeni s nim uz me to proste nebralo a chtel sme klidek kterej si ted uzivam z abartem ten umi jet jak naprosto pomalu tak i zbesile :) a ze z tou sekvenckou se vyradim :D
to je pravda..pokud chce jet někdo bez turba tak to moc nejede..ale dá se s tím jezdit opravdu i levně ale i draze no.. s autem jsem spokojenej, ale už jsem si na něho zvykl takže mám pocit že to nejede a ladit ho do extrémů mi přijde škoda..hračka to je opravdu pěkná..raději bych asi naftu at můžu levně jezdit a k tomu bych si asi pořídil uno turbo a jezdil vrchy
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

uz si se teda rozhodl?
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“