HELP - 1.6 ztratí volnoběch a chcípne

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

Cassius píše:
Stanno píše:1. dostatok oleja, jeho stav, ci nie je na viku oleja biela emulzia..
2. chladiaca kvapalina.. neubuda?, netlakuje nadobku?
Co by znamenala ta bílá emulze?
znamena to, ze cez netesniace tesnenie pod hlavou sa ti dostava do oleja chladiaca zmes a ta vytvara tuto emulziu...
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Reklama

hanys
Fiaťák

Příspěvek od hanys »

jestli máš stejný tvar pístku,tak nejspíš jo
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

Tak jsem se včera byl zeptat, kousek od nás na vrakovišti, kolik krokový motorek stojí? Chtěji za nej 1000 Kč. Tak uvidim jestli nekoupim ten nový protože ten z vrakáče s může zrovna tak přestat chodit. :)
hanys
Fiaťák

Příspěvek od hanys »

jo,radši zainvestovat a máš klid.teda jestli nebude zrada ještě někde jinde :lol:
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
dzepeto
Fiaťák

Příspěvek od dzepeto »

nazdar, kamos.
ja mam tiez punto 1,6 sporting 1997 a robi mi presne to iste ako tebe. straca otacky a potom nakoniec skape. nekedy ano niekedy nie, ako sa mu chce. potom daj vedet ako si pochodil s tym krokovym motorkom. ci to bolo ono, alebo nie. ja som sa toho na chvilku zbavil tak, ze som precistil kontakt na palivovom cerpadle, chvilku to nerobilo a teraz sa to zase zacalo nejako jebotat. :D
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

Ztim se nic nezměnilo motorek jsem si este nekoupil, ale zato jsem objednanej do servisu (nákje známej) tak jsem zvědavej co vykoumeme. Pak dám vědět.
pepe
Začátečník

Příspěvek od pepe »

weslyl píše:Ztim se nic nezměnilo motorek jsem si este nekoupil, ale zato jsem objednanej do servisu (nákje známej) tak jsem zvědavej co vykoumeme. Pak dám vědět.

Da se to vyblikat ...mam to samy s 1,6 a motorek atd. sem menil zbytecne...nebo si zajed na diagnostiku u nas stoji 200kc pokud se ti pripojej me se nepripojily...navod na vyblikani je na FIAT TIPO forum...lepsi než kupovat ten motorek třeba zbytecne
Punto 90koníků
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

Nějak jsem ten návaod nepobral. Něco jsem zkoušel,ale bez výsledku. A má ta 90 stejnej systém jkao ty TIPA A TEMPRY?
pepe
Začátečník

Příspěvek od pepe »

90 to ma stejny protoze ja mam 90 sportinga a vcera sem to vyblikaval......tak jedine skus zajet na diagnostiku....takhle budes menit kupa veci a bez vysledku ...ja to řesim asi 3mesic protože me se Diagnostika nepripoji.....až ted sem nasel ten navod,,,když ten navod poradne precteš tak to pochopíš :D
Punto 90koníků
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

Jo, pořádně to prozkoumám. A kde najdu nákej konektor pro přijojení na diagnostiku?
pepe
Začátečník

Příspěvek od pepe »

konektor je vedle reletek v motorovym prostoru je třídratovej a bude volnej nezapojenej a možna na mem bude krytka....jo mam dotaz tlaci ti cerpadlo po sepnuti klicku do prvni polohy????melo by bejt slyset jak huči nebo tak
Punto 90koníků
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

ve srovnání s felinou bych řek že to tolik nehlučí.
dzepeto
Fiaťák

Příspěvek od dzepeto »

caute chalani,
stale si tu debatujete o nejakom navode na vyblikavanie. ale kde ho najdem?
mozete sem prosim dat link? :) alebo napiste kde to mam blizsie hladat...
dakujem
pepe
Začátečník

Příspěvek od pepe »

Punto 90koníků
weslyl
Začátečník

Příspěvek od weslyl »

zdar, tak jsem zkoušel vyblikávání. Normálně podle návodu zapnu zapalování a potom spojim piny A a B a nic kontrolka nebliká. Bud je něco špatně, nebo
to na punta nefungluje.
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“