no a máš nějakou fotku jak to vypadá? ja sem našla v jednom kráme o 1 cm větší,ale nevim jak to zařídit na tom kíste u volantu, klidně bych to tam dala i bez ty mřížky, ale u řidiče se to tam nevejde nebo jo?stifmajstrABARTH píše:mam ve predu na org mistech nejaky 2pasma nvm co to je ale nejdou tam dat uz ty mrizky a nevypada to zrovna paradne.....a vzadu mam 2x16.5 2pasmo v soucasne dobe odpojene neb mi ho jeden sikula propichnul a tak lehce chrtastil
repro do dveri
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Znalec
-
- Znalec
tak ho zaloz:-) páč v Cinquecentu je to fakt problematická otázka, když máš neustále vzadu složený sedačky tak je blbost to vyřezávat do zadu a kam to dát když vepředu je to tak maláý že se na to nedaj sehnat rozumný bendy, ja sem z toho na mrtvici, někdy přemejšlim už o tom, že to auto kvůli tomu prodám, když nenajdu řešení jak slyšet svý autoradio aby to bylo slyšet..Matesxxx píše:Nebylo by dobré tu rovnou založit téma: Naše muzika - ať tam každý hodí foto co mu v autě hraje....
-
- Znalec
aha, to me nenapadlo ze by to mohlo bejt odpojitelny, ja u felicie sem to mela nastalo a kdyz se mi jednou odpojilo tak uz to neslo pripojit a byly s tim komplikace a z felicie sem si zvykla i na vetsi kufr a objemy veci, takze to docela dost casto skladam dolu a taky kvuli psovi aby nemel v kufru tmu..a to rtam mas na tu odpijitelnost nejakou knocovku nebo to proste vyrves a pak to tam nejak zase nasadis?stifmajstrABARTH píše:nvm jsou to nejkay noname vepredu v zadu pioner....ja mel sedacky slozeny jednou a plato sem nechal doma repro sem udelal odpojitelny....kdyz vezu vic nez co pobere kufr tak to hazim na sedacky.....
-
- Znalec
- kecka
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
V zadu to mam taky na odpojeni ... kdyz potrebuji vyndat plato
Ale to delam jenom vyjimecne na prevoz veci mam vetsi auto
Ale to delam jenom vyjimecne na prevoz veci mam vetsi auto
Ex Stilo JTD 157PS
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
repra
cusik lidicky delsi dobu jsem tu nebyl a vidim ze jste se tu pekne rozpovidali...ani jsem to necetl jeste vsechno ale musim prispet...tyka se to tech malych repraku do palubky...ja tam mel jedny uz kdyz jsem cento koupil,ale dal jsem si tam jiny (ALPINE co jsem mel doma uz delsi dobu)Jedny tim padem mam volny takze kdyby nekdo mel zajem...Mozna bych pustil do sveta i ty alpiky...ja mam stejne v planu palubku trochu prekopat tak nejspis nebudu casem potrebovat ani jedny...Ted se budu pouset do te moji zelene ludry docela fest(trochu prekopat plecharinu,celolak vcetne airbrushe neco misto zadnich sedacek ktery nevozim uz od toho co to auto mam,lamino do prednich dveri atd atd..no bude toho mooooc tak mi drzte palce)snad to vse bude podle planu...Jinak taky samozrejme shanim nejaky vecicky na tu prtavou potvoru(kapota,elektrika do oken komplet se vsim,a taky asi novy okynka do dveri pac je mam doskrabany jak sfina a airbox) Asi jsem se rokecal co ?
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
muzika
jinak jak jste se tu rozkecali o te muzice kdo co ma...ja mam teda vepredu ty alpiky majinky,radio pioneer(4X50W mosfet) zadni sedacky nevozim(dobry odlehceni )A vzadu mam na rezerve polozenou kostku ve ktere duni doslova a do pismene basak od alpiku(1500W max/500RMS-myslim ze ty vykony jsou takhle aspon...)na kostce dva zesiky a plato zustalo na svym miste a v tom jsou 4-pasma od magnatu a ty maj nejakych myslim 190Wmax a RMS ted z hlavy nevim...Ale toz hraje to pekne celkem...lidi mi nadavaji ze se jim trepou okna atd...me kazdej pozna podle toho ze prdi vyfuk a duni hudba Kdyztak muzu blejsknout ve ctvrtek nejaky fotky v garazi jeste nez zacu zabku chystat na dilnu kdyby se nekdo chtel teda mrknout enbo zalozit novy tema...
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu
No já se tedy pokusím udělat nějaké foto. Ty přední origo jsem vyměnil za jinčí a v kufru mám doma dělanou odpojitelnou bednu přes celý kufr. Když je něco třeba vést tak to jen odpojím z konektorů a vyhodím jí a ty kabely jsem si tam nechal zhruba 1.5m rezervu v kufrua třeba když jsem někde venku nebo něco podbného bednu vyhodím ven z auta a hraje mi do okolí a mám zavřený kufr.