DISKUZE - Pokuty - pochvalte sa! :)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
1oo,- parkovanie na trávniku (na MOJOM travniku pred MOJIM domom-zmrdi )
5oo,- parkovanie
5oo,- parkovanie
5oo,- za doklady (na služobnom aute-zamestnávateľ vzal šek že ho vyplatí, no o 3 roky na to mi prišlo predvolanie na súd, našťastie uplynula premlčacia doba tak mi to odpustili heh.)
2ooo,- rýchlosť o 24 v meste uff limit je myslím do 2o tak som ani nepipol
5oo,- parkovanie
5oo,- parkovanie
5oo,- za doklady (na služobnom aute-zamestnávateľ vzal šek že ho vyplatí, no o 3 roky na to mi prišlo predvolanie na súd, našťastie uplynula premlčacia doba tak mi to odpustili heh.)
2ooo,- rýchlosť o 24 v meste uff limit je myslím do 2o tak som ani nepipol
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ono se není čím chlubit,ale stalo se a je to zkušenost,ikdyž pěkně hnusnáVencapunto píše:Tak to zatim vedeš,sem zvědavej kdo bude další
jinak já si na policii nemůžu stěžovat,hodněkrát nad autama přivřeli oči a když se jim něco nelíbilo,tak měli pravdu
neměla jsem ještě nikdy problém s nějakou křivdou a když problém byl,tak jsem si za něj mohla jen a jen sama
"Postastilo" sa iba raz na zaciatku vodicskej kariery 2000 Sk za rychlost v zone 40.
Na vetu "pan vodic bola vam namerana rychlost 55 km/h" som sa na prislusnika nechapavo pozrel, ze no a co, ved v meste je 60, a on mi povedal ze tu je zona 40. Na moju otazku ze kde je znacka? ukazal pred auto na obrovsku tabulu kde sa tato zona koncila Tak som zaplatil
A este jedna skoro pokuta.
Pri ceste po D1 medzi Bratislavou a Trnavou som v lavom pruhu predbiehal osobne auto a 2 kamiony. Zrazu som v zrkadle zbadal biele auto ako na mna bliklo dialkovymi svetlami. Kedze som siel cca 140 tak vopchat sa medzi kamiony sa mohlo skoncit zle, rozhodol som sa teda zrychlit a zaradit sa pred nakladiak. Ako tak zrychlujem na 160, za mnou sa zapnu modrocervene majaky a uz boli poliajti nalepeni na kufri. Po ich predbiehacom manevri a naslednej zasvietenej stopke sme zastali na krajnici. V duchu som si pripravoval ako sa ich opytam ze co to ma byt za hajzlovstvo natlakom dohnat vodica k poruseniu predpisov, ked "mily" policajt vystupil z auta prisiel ku mojim dveram a povedal: chodte prec, vas sme nezastavovali. Vtedy som sa nezmohol ani na slovo a iba nanho vytrestil oci ako stolnotenisove lopticky Az potom som si vsimol v protismere dopravnu nehodu ku ktorej boli zrejme privolani.
Na vetu "pan vodic bola vam namerana rychlost 55 km/h" som sa na prislusnika nechapavo pozrel, ze no a co, ved v meste je 60, a on mi povedal ze tu je zona 40. Na moju otazku ze kde je znacka? ukazal pred auto na obrovsku tabulu kde sa tato zona koncila Tak som zaplatil
A este jedna skoro pokuta.
Pri ceste po D1 medzi Bratislavou a Trnavou som v lavom pruhu predbiehal osobne auto a 2 kamiony. Zrazu som v zrkadle zbadal biele auto ako na mna bliklo dialkovymi svetlami. Kedze som siel cca 140 tak vopchat sa medzi kamiony sa mohlo skoncit zle, rozhodol som sa teda zrychlit a zaradit sa pred nakladiak. Ako tak zrychlujem na 160, za mnou sa zapnu modrocervene majaky a uz boli poliajti nalepeni na kufri. Po ich predbiehacom manevri a naslednej zasvietenej stopke sme zastali na krajnici. V duchu som si pripravoval ako sa ich opytam ze co to ma byt za hajzlovstvo natlakom dohnat vodica k poruseniu predpisov, ked "mily" policajt vystupil z auta prisiel ku mojim dveram a povedal: chodte prec, vas sme nezastavovali. Vtedy som sa nezmohol ani na slovo a iba nanho vytrestil oci ako stolnotenisove lopticky Az potom som si vsimol v protismere dopravnu nehodu ku ktorej boli zrejme privolani.
Naposledy upravil(a) cwb dne 05 kvě 2008, 21:35, celkem upraveno 1 x.
FIAT Punto II, 2002, 1.9 JTD, 63kW, take (ne)obycajne Punto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No ja toho mam na rovasi dost: prekrocena rychlost v meste na 40ke som siel 60 to bolo za 2000, mimo mesta na 60ke mi namerali 85 to bolo skoro na vodicak ale ukecal som to na 2000, dalej 1x mi zobrali papiere na mojom aute na bezne jazdenie za velke kolesa + pokuta 2000 a naposledy mi zobrali papiere na priatelkynom aute za folie na prednych oknach + pokuta 1000 a to sa este tesim co povedia cajti na moje punto ked s nim vydem...U nas v meste totiz nemame vobec tolerantnych policajtov ked vidia tuning tak hned vidia vidinu rychleho zarobku a tak nas tu jebkaju za kolesa, folie, narazniky no proste za vsetko
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
1.4 Till the turbo kicks in
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Minimální propustnost může být ze zákona 75% tuším že..jak policajt je schopen zjistit kolik procent to je když na to má ministerstvo speciální zkušebny? jako promin ale nic bych mu nedal a odmítl bych přestupek... ale je fakt že tohle je moje práce tak to vímVesto píše:No ja toho mam na rovasi dost: prekrocena rychlost v meste na 40ke som siel 60 to bolo za 2000, mimo mesta na 60ke mi namerali 85 to bolo skoro na vodicak ale ukecal som to na 2000, dalej 1x mi zobrali papiere na mojom aute na bezne jazdenie za velke kolesa + pokuta 2000 a naposledy mi zobrali papiere na priatelkynom aute za folie na prednych oknach + pokuta 1000 a to sa este tesim co povedia cajti na moje punto ked s nim vydem...U nas v meste totiz nemame vobec tolerantnych policajtov ked vidia tuning tak hned vidia vidinu rychleho zarobku a tak nas tu jebkaju za kolesa, folie, narazniky no proste za vsetko
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
MIKI-GT píše:Minimální propustnost může být ze zákona 75% tuším že..jak policajt je schopen zjistit kolik procent to je když na to má ministerstvo speciální zkušebny? jako promin ale nic bych mu nedal a odmítl bych přestupek... ale je fakt že tohle je moje práce tak to vímVesto píše:No ja toho mam na rovasi dost: prekrocena rychlost v meste na 40ke som siel 60 to bolo za 2000, mimo mesta na 60ke mi namerali 85 to bolo skoro na vodicak ale ukecal som to na 2000, dalej 1x mi zobrali papiere na mojom aute na bezne jazdenie za velke kolesa + pokuta 2000 a naposledy mi zobrali papiere na priatelkynom aute za folie na prednych oknach + pokuta 1000 a to sa este tesim co povedia cajti na moje punto ked s nim vydem...U nas v meste totiz nemame vobec tolerantnych policajtov ked vidia tuning tak hned vidia vidinu rychleho zarobku a tak nas tu jebkaju za kolesa, folie, narazniky no proste za vsetko
ja uz se poucil DRZET PUSU .... dat mu tech kompromisnich 5OOset.. a je klid .. me prcal za folie kdyz sem se osocil atestaci dostal jsem 1000 za gumy nebo zavarenou kapotu nema smysl delat machry nebo tak ... kdyz chce dostane te... aspon v me situaci to vzdy tak bylo a z 500 to bylo 2000,-
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dohy píše:MIKI-GT píše:Minimální propustnost může být ze zákona 75% tuším že..jak policajt je schopen zjistit kolik procent to je když na to má ministerstvo speciální zkušebny? jako promin ale nic bych mu nedal a odmítl bych přestupek... ale je fakt že tohle je moje práce tak to vímVesto píše:No ja toho mam na rovasi dost: prekrocena rychlost v meste na 40ke som siel 60 to bolo za 2000, mimo mesta na 60ke mi namerali 85 to bolo skoro na vodicak ale ukecal som to na 2000, dalej 1x mi zobrali papiere na mojom aute na bezne jazdenie za velke kolesa + pokuta 2000 a naposledy mi zobrali papiere na priatelkynom aute za folie na prednych oknach + pokuta 1000 a to sa este tesim co povedia cajti na moje punto ked s nim vydem...U nas v meste totiz nemame vobec tolerantnych policajtov ked vidia tuning tak hned vidia vidinu rychleho zarobku a tak nas tu jebkaju za kolesa, folie, narazniky no proste za vsetko
ja uz se poucil DRZET PUSU .... dat mu tech kompromisnich 5OOset.. a je klid .. me prcal za folie kdyz sem se osocil atestaci dostal jsem 1000 za gumy nebo zavarenou kapotu nema smysl delat machry nebo tak ... kdyz chce dostane te... aspon v me situaci to vzdy tak bylo a z 500 to bylo 2000,-
jo za kapotu ti může dát..protože zakrývá činnou plochu světla..za větší kola nemá právo protože on nemá důkaz že je tam nemáš povolené... povolení velikosti kol máš ve velkém TP a když se podíváš do zák. č. 361/2000 sb tak zjistíš co má mít řidič povinnen mít u sebe..takže by mi mohli
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno