Zdravim, mate nekdo zkusenosti s timhle motorem? Konkretne se vstrikovacim cerpadlem? Dozvedel sem se ze je to docela bolest tohodle motoru. No a jelikoz motor v nizkych otackach, od 3. prevodoveho stupne cuka a vynechava mam podereni prave na tehle problem. Jestli to uz nekdo nekdy resil (vymenu cerpadla, cenu, nove, stare?) budu rad za kazdou odpoved.
SHANE54 píše:aj mne sa to zda nejake divne....
preto sa spytujem
divné to je !! a hlavne aj to že je to nejaký prechod zo starého na nové
Ale vstrekovanie este staré čerpadlo
tahá to celkom dobre ale ked presadneš do JTD čka tak zrazu sa cítiš ako v rakete
No je to tak panove tohle punto se opravdu vyrabi, stoji mi vedle baraku . 1.9 diesel bez turba, 44kw, jede docela slusne na tak maly vykon.
majco>Ale vstrekovanie este staré čerpadlo...
nevis jestli je stejne se starymi diesly v mk I?
Holy píše:No je to tak panove tohle punto se opravdu vyrabi, stoji mi vedle baraku . 1.9 diesel bez turba, 44kw, jede docela slusne na tak maly vykon.
... tak v tom pripade je to dovoz a neni urceny pro zapadni evropu ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Tento motor se imho bezne prodaval. Punto 2 vyjelo s 1.2 8V/16V nebo 1.9D ci 1.9JTD (80k), az v roce 2002 pribyl silnejsi JTD.
Staci se podivat treba do slovenskeho navodu k autu, kde tento motor normalne najdes..
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Holy píše:No je to tak panove tohle punto se opravdu vyrabi, stoji mi vedle baraku . 1.9 diesel bez turba, 44kw, jede docela slusne na tak maly vykon.
No ako stará mk1 skoro ale mk1 nemala 1,9 D len 1,7 ale princíp rovnaký
Anduril píše:Tento motor se imho bezne prodaval. Punto 2 vyjelo s 1.2 8V/16V nebo 1.9D ci 1.9JTD (80k), az v roce 2002 pribyl silnejsi JTD.
Staci se podivat treba do slovenskeho navodu k autu, kde tento motor normalne najdes..
Mám 1,9 JTD (59 kW) 80PS a r.v. je 2000.
Takže tento motor tu bol už pre 2002
Fiat CROMA 1,9 JTD 16V M-JET 110Kw 150k r.v. 09/2006