tapeta na dveřích(rozdělení mezi skly) u MK2-třídvířko
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Ty kola mi štvou..Asi to zkusim a uvidim no..Jestli budou vysoký tak asi budu muset koupit ty 195/45/15..Ale už i u těhlech by špatně ukazoval tacháč ne?ten znak asi vyřešim spíš tim že si objednam tu nálepku a obstříhnu jí a nalepim jí tam..Fakt semi kupovat nechce..Já ho mam prasklej tak jako u kraje a fakt se mi to nelíbí..
- Reklama
Tak cena 353 je z dph a ten znak je presná kopia originálu tekže nie je čo riešiť s nálepkouJardaK. píše:Já se s tím znakem nes..l, taky byl prasklý podobně, jak píšeš Ty, ale Pattex to vyřešil. Možná bude stačit i sekundové lepidlo za 5 Kč! Díval jsem se teď do stránek Pop Artu a pokud je to právě ten znak, tak stojí buď 208 nebo 353 Kč. Posílám odkaz na stránku. http://www.pop-art.cz/WbaPrdCatalogView ... D_VRS=&PRDTomas-Sk8 píše:Ajajaj..tak radši zkusim písnout prodejci na jaký auto to je..nebo spíš z jakýho..Ale snad to tam půjde..Ikdyž to budu muset přidělat pak jen lepidlem místo šroubkem
_TIT=&PRD_VRS_IN=1&PRD_TIT_IN=1&PrcRc=6&PoaRc=11676&PoeRc=0&Serie=2&Pl0Rc=32&Pl1Rc=836&ShoPr=1
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
montážní pěnou?už sem viděl silikonem,kitem,ale montážní pěnou?:)Hlavně mi štve že u nás v buranově musim tahokov(když chci ten co chci)-černej střední objednávat a trvá to hroznou dobu a naví taky za takovou blbost chtěj 200..Potřebuju jen nějakej zbyteček..Stačilo by mi 0,5 metru na 20 cm nemáte někdo?