zadní zástěrky
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
zadní zástěrky
Jediné co mi na multině vadí je hned špinavej kufr a zadní sklo.
Zajímalo by mě jestli jste někdo nedával zadní zástěrky a zda to pomohlo.
Zajímalo by mě jestli jste někdo nedával zadní zástěrky a zda to pomohlo.
- Reklama
-
- Fiaťák
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Spíš než zátěrky by to vyřešil spojler nad zadní okno. Jako je tady na straně 2:
http://www.fiat.it/FIAT_ITALIA/uploads/ ... 01_xp6.pdf
Jestli ho někdo máte, tak napište zkušenosti.
http://www.fiat.it/FIAT_ITALIA/uploads/ ... 01_xp6.pdf
Jestli ho někdo máte, tak napište zkušenosti.
1,6 16V BiPower
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
zadní zástěrky
Koupili jsme univerzální zástěrky za 350,- Kč (na zadek) a padnou na ni jako ulitý. Přinýtovaly jsme je na plast a nevypadá to vůbec špatně. Funkčnost zatím nepotvrzena....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadní zástěrky
Až to vyzkoušíte, tak dejte vědět. Moc tomu ale nedávám...vorlikovci píše:Koupili jsme univerzální zástěrky za 350,- Kč (na zadek) a padnou na ni jako ulitý. Přinýtovaly jsme je na plast a nevypadá to vůbec špatně. Funkčnost zatím nepotvrzena....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ba ba Darko
Dávám za pravdu kolegovi Darkovi, podle mě to zástěrky ani to "lízátko" na střeše nevyřeší.... Voda letí pod autem v podobě mlhy a vzadu jí to zvíří nahoru, kde se mele v kotli tak dlozuho, až jí to připlácne na víko.
Vzpomínáte, že na své první Škodě "hundred" ani na Trabi Limusine jsme nikdy nepotřebovali stěrač, celý rok bylo sklo čisté a suché a tady na Mlokovi se za deště může nechat klidně puštěný a nikdy nejde stěrač na sucho ??? Je to aerodynamika, s tím nic nevymyslíme.
Ikdyž: taková ta gumová zástěrka co je na návěsech kamiónů vzadu, přes celý, váží sice asi metrák, ale tam bych viděl naději.....
Dávám za pravdu kolegovi Darkovi, podle mě to zástěrky ani to "lízátko" na střeše nevyřeší.... Voda letí pod autem v podobě mlhy a vzadu jí to zvíří nahoru, kde se mele v kotli tak dlozuho, až jí to připlácne na víko.
Vzpomínáte, že na své první Škodě "hundred" ani na Trabi Limusine jsme nikdy nepotřebovali stěrač, celý rok bylo sklo čisté a suché a tady na Mlokovi se za deště může nechat klidně puštěný a nikdy nejde stěrač na sucho ??? Je to aerodynamika, s tím nic nevymyslíme.
Ikdyž: taková ta gumová zástěrka co je na návěsech kamiónů vzadu, přes celý, váží sice asi metrák, ale tam bych viděl naději.....