CNG román
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
CNG román
Tak já vás všechny zdravím. Je to už něco přes měsíc co mám BIPOWER a zjištuji že je to úplně něco jako sci-fi vozidlo. Představte si jak se chová:Nejbližší CNG stanici mám v Hradci což je asi 75 km. Udělal jsem si čas, jel natankovat CNG a co ona ta moje Multina na to? Celou cestu spátky se mnou cukala. Druhý den se mnou taky cukala, ten třetí den už se mnou necukala, ale zase mě ukazovala pouze rezervu v plynových lahvích. Jel jsem ke svému mechanikovi a cestou jsem si ještě trochu hrál s tím přepínačem na plyn a benzín. A ouha udělalo to cvak naskákali téměř všechny světýlka na plynovou nádrž a ani necuká. Zjistil jsem že jenom na plyn se dá ujet přes 500km, ale dnes na mě zase přišla s novinkou: prostě mě nejde zařadit trojka. Dobré ne? Také vás ty vaše vozítka takhle zkouší?
Já teď zase raději den počkám jestli to není nějaký její nový žert a když ne tak musí k doktorovi.
Omlouvám se za ten román, ale strašně jsem sem chtěl něco napsat .
Já teď zase raději den počkám jestli to není nějaký její nový žert a když ne tak musí k doktorovi.
Omlouvám se za ten román, ale strašně jsem sem chtěl něco napsat .
fiat multipla 1,6 BIPOWER
- Reklama
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nebo 2x zmáčknout spojku
S fiatem jezdím denně. Kontakt na mě... ICQ:292717425, Mail: masek@motortec.cz
-
- Znalec
-
- Znalec
Co se třeba uklidnit???stifmajstrABARTH píše:Co treba vzit si slabikar a naucit se cist?Minimaxa píše:a co třeba něco k tématu? nějaká rada?stifmajstrABARTH píše:Nee jen sem chvily trucoval kdyz se smazli moje prispevky ....
R Espace 03' 1,9 dCi,
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To sice jo, ale takovejch rad, které zaručeně nepomohou by tu mohl vysypat z rukávu každý z nás třeba tisíc. Když někdo prosí o radu, dělá to většinou proto, že chce poradit a ne proto, že nemá co dělat a chce si krátit čas tím, že si bude pročítat příspěvky, které referují o tom, jak ty pečuješ o svého abarta...stifmajstrABARTH píše:Ja sem klidnej ja nvm proc na me zase utoci....3prispevk>3rady tak ja jako nevim co sem proved?
-
- Znalec
To mi chces rict ze prispevky ktere pises ty nebo kdokolikv jiny jsou vzdy k tematu? neblbni mi hlavu.....a hipik nechtel zadnou radu jen si vylejval srdce k tomu neni zapotrebi zadna rada ma to tedy zustat prazdny?...a nenapsal sem ani slovo o tom jak pecuju o sveho abartaGlobusman píše:To sice jo, ale takovejch rad, které zaručeně nepomohou by tu mohl vysypat z rukávu každý z nás třeba tisíc. Když někdo prosí o radu, dělá to většinou proto, že chce poradit a ne proto, že nemá co dělat a chce si krátit čas tím, že si bude pročítat příspěvky, které referují o tom, jak ty pečuješ o svého abarta...stifmajstrABARTH píše:Ja sem klidnej ja nvm proc na me zase utoci....3prispevk>3rady tak ja jako nevim co sem proved?
A nechci se hadat... alespon ne tady jestli si chces povidat zaloz na to nekde vlakno....
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)