Tak otvaram tuto light temu, pochvalte sa vasimi pokutami. Zacnem teda ja:
200Sk - od mestskej policie za vjazd do zakazu vjazdu, nasledne otocenie a zaparkovanie za auto mestskej policie, ktore parkovalo uz v zakaze
200Sk - zas mestska policia, opat vjazd do zakazu vjazdu, nasledne otocenie a pokracovanie v jazde, po zablokovanie cesty policajnym autom
1000Sk - cerstva pokuta, za rozmer kolies. Chcel brat TP a 2000Sk..
Naposledy upravil(a) Arrow79 dne 20 dub 2008, 19:59, celkem upraveno 1 x.
R.2005 300kc - parovani na invalidech (v zime na ceste nebylo nic videt pred sebe jsem se nahoru na zed na ceduli nedivala )
R.2006 100kc - parkovani na zakazu, tesne pred bodovym systemem.
R.2007 500kc - stani v odstavnym pruhu bez trojuhelniku na dalnici,pred sjezdem,pac mi dosel benzin
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
1000 Sk za odbocenie na krizovatke, kde nebol prikazany smer jazdy. Trosku za to moze GPS, ma tam naviedlo Ten zakaz som zbadal hned v sekunde ked som odbocil, ale uz bolo neskoro. A na truc prave na tej krizovatke stali cajti
Pred bodama:
500,- za prekroceni rychlosti ve meste o 22km/h (typicka situace, kdy je znacka s nazvem mesta, ale samotne mesto v podstate zacne az za dalsi kilak , kde uz normalne jezdim 50)
300,- za parkovani pred vjezdem do garaze (sel jsem si jen odskocit do obchodu a ta krawa duchodkyne zavolala fizly, ze ji stojim pred garazi, zabit malo)
V bodovem systemu:
200,- a 0b za vjezd do zakazu vjezdu - vysvetlim situaci - normalne silnice, dva smery, v jeden smer muzou jezdit vsichni, v opacny pouze autobusy...jel jsem tama asi 5x a nic, protoze jsem vubec netusil, ze v opacnem smeru mohou jet jen busy, no po seste uz tam stali cajti a sebrali me, nastesti RZtka Moravskoslezskeho kraje v Praze umi hodne zapusobit, tak to bylo domluvou za 200,- (ale normal blokova pokuta, nic do kapsy).
Mno a kdovi co vsechno jeste mam nasbirano za rychlost po Prazskem okruhu, ehm, ze...to vi jen...fizli, domu mi zatim nic nechodi.
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
500 - pasy (asi 6 krat...)
500 - davno, ked som nemal vymeneny vodicak po skonceni skusobnej.
+ ktovie kolko dostanem za poskodenu nalepku STK, ked ma chytia. spolieham, ze to nejak "vyrepuem"
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
sak ak mas poskodenu STK nalepku, tak si ju chod dat vymenit. Myslim, ze ta to vyjde lacnejsie ako platit pripadnu pokutu
A pasy si treba zapinat, ked uz nie kvoli cajtom, tak aspon kvoli svojej bezpecnosti
Minulý prázdniny ve Vídni 21 eur za parkování. Mají tam takový divný systém...je nutný si parkovací bloček koupit v trafice. Ale jak sem to měl vědět Aspoň si Šárka procvičila němčinu
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
1000 kč a to jsem v okamžik vypsání pokuty neřídil. jel jsem 3 osým náklaďákem jen po dvou osách a měl jsem cvknutý 2 osy... a na fotce nebylo poznat jestli je ta poslední spuštěná...
S fiatem jezdím denně. Kontakt na mě... ICQ:292717425, Mail: masek@motortec.cz
2000 - Za zabudnuty vodicak a obcanku. Odskocil som iba u nas v dedine do obchodu ako napotvoru som zabudol papiere. Technicak, emisnu a ostatne veci som mal. Dali mi fukat, skontrolovali povinnu vybavu, vodicak si preverili cez dispečing, skontrolovali tech. stav auta. Nic nenasli ale za papiere si vypytali 2 litre. Zmrdi. Podotykam ze to bolo cca 500 m od domu.
AppleBred píše:2000 - Za zabudnuty vodicak a obcanku. Odskocil som iba u nas v dedine do obchodu ako napotvoru som zabudol papiere. Technicak, emisnu a ostatne veci som mal. Dali mi fukat, skontrolovali povinnu vybavu, vodicak si preverili cez dispečing, skontrolovali tech. stav auta. Nic nenasli ale za papiere si vypytali 2 litre. Zmrdi. Podotykam ze to bolo cca 500 m od domu.