HELP - 1.6 ztratí volnoběch a chcípne
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - 1.6 ztratí volnoběch a chcípne
Zdravim, potřeboval bych poradit. Stává se mi, že motor klesne pod otáčky a chcípne. Také mi prosvěcuje kontrolka střiků asi to bude mít nějakou sovislost. Zatím jsem nic nezkoušel, prosím o radu.
- Reklama
jo,mě to dělalo ze začátku cca co 100km a ten interval se pomalu zmenšoval.motorek vymontuj,sundej koleno ze sání ať máš přístup k obtokovému kanálu,zacpi díru po motorku nějakým špuntem,posaď někoho za volant a zacpi prstem kanálek(ne úplně,trochu vzduchu musí projít).start the machine.povolováním a přicpáváním kanálku měníš volnoběžné otáčky a sleduj,jak chodí pístek motorku.já ho měl přidřený,musel jsem rozebrat,vyčistit a namazat,ale ušetřil jsem trojku za nový
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
rozebírání moc nedoporučuju,je to masakr ,ale když si troufáš ...
na straně konektoru jsou po obvodu co 120° tři šroubky bez hlavy,ty odvrtáš po plast konektoru a ten pak opatrně taháš ven.bacha na drátky.pak vytáneš stator a rotorem točíš proti směru hod. ruč.-vyjede pístek z těla statoru.bacha-pístek je jištěný proti pootočení,nesnaž se s ním kroutit. pak vše vyčistíš a namažeš,třeba wd40.z konektoru vyšroubuj zbytky šroubků,celé to poskládej zpátky a místo původních šroubů dej imbusy m3.toť celé
na straně konektoru jsou po obvodu co 120° tři šroubky bez hlavy,ty odvrtáš po plast konektoru a ten pak opatrně taháš ven.bacha na drátky.pak vytáneš stator a rotorem točíš proti směru hod. ruč.-vyjede pístek z těla statoru.bacha-pístek je jištěný proti pootočení,nesnaž se s ním kroutit. pak vše vyčistíš a namažeš,třeba wd40.z konektoru vyšroubuj zbytky šroubků,celé to poskládej zpátky a místo původních šroubů dej imbusy m3.toť celé
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
Myslíš že tenhle bych tam nemohl hodit, když mám Punto 90?
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/mm-b02
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/mm-b02
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Co by znamenala ta bílá emulze?Stanno píše:1. dostatok oleja, jeho stav, ci nie je na viku oleja biela emulzia..
2. chladiaca kvapalina.. neubuda?, netlakuje nadobku?
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz