Barva: Jakou máte a z jakého jste okresu? + anketa
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
Re: bila do hlasovani
Ropuchu mám od 27.2.2008 V květnu se možná na otočku na náměstí v Rakovníku ukážu (víc času bohužel není)marcel.pce píše:Mellow píše:poprosim o zasah nekoho z adminu a pridani bile do seznamu moznosti v ankete... moje prava na to nestaci. cte nas nekdo z nich? diky! (a rovnou muze take srovnat hodiny na serveru:)
bilou jsem jeste na vlastni oci nevidel!
Tak to stačí jediné - jezdit na srazy!!
Například v Kostelci by jsi viděl hned tři. Nezbývá ti, než vydržet do května...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, bohužel ne každý vlastník Multiply zde diskutující je člnem klubu. Osobně bych to udělal jako u lékařů:Minimaxa píše:takhle to bude rychlejší
http://www.multiplaklub.cz/src/clenove.htm
Nejsi členem lékařské komory = neléčíš . x . Nejsi členem Multiplaklubu = nejezdíš .
Ale vážně - mě by taky zajímalo, jak na tom Multinky jsou, a to hlavně ty, které nejezdí na srazy a proto je neznáme....
P.S.
Důrazně vyzývám majitele bílé Multiply od Brna, aby "hlasoval"!!!
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001
Průběžné pořadí
Máme pro vás aktuální zprávu ze startovního pole: Na prvním místě s citelným náskokem stále favorizovaná šedá a stříbrná, o druhé místo se dělí možná trochu překvapivě odstíny modré s outsidery žlutou a zelenou, třetí flek je červený.
Elegantní černá se dělí o další příčku se všemi ostatními barvami (ptáte se společně se mnou, jaké to asi jsou?!). Pole uzavírají barvy hnědé a výrazné oranžové společně s bílou (zastoupené pouze bílou s rychlými modrými pruhy s pardubickou SPZ - moravští jezdci totiž nezodpovědně zaspali na startu!).
Sledujeme zajímavou bitvu. Neodcházejte od obrazovek!
Elegantní černá se dělí o další příčku se všemi ostatními barvami (ptáte se společně se mnou, jaké to asi jsou?!). Pole uzavírají barvy hnědé a výrazné oranžové společně s bílou (zastoupené pouze bílou s rychlými modrými pruhy s pardubickou SPZ - moravští jezdci totiž nezodpovědně zaspali na startu!).
Sledujeme zajímavou bitvu. Neodcházejte od obrazovek!