MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No ved to je to tazko s tymi farbami ked sa naserem tak dam nejaku matnu a bude hehehe No hadam vydem este tuto sezonu lebo ak nie tak to auto dam zosrotovat alebo ho predam hehe uz mi to poriadne lezie na nervy tie natahovacky s tym lakom a lakyrnikmi
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No ta co tam mam teraz neni zla ale je to farba kt. z dialky vyzera jak keby bolo auto v plnici a to sa mi nepaci hehe no a hnedu by som taak straaaasne raaad dal ale zatial som nenasiel odtien hnedej kt. by sa mi pacil...Dajte typ presny nazov farby a z akej automobilky lebo ja uz som presiel fakt dost vela vzorkovnikov a peknu hnedu som este nenasiel hehe
ty woe...zas jinej nazor..
naposledy jsi tvrdil ze hnedou ne-e, ze se bojis ze se brzy omrzi a okouka chlape ty jsi uz v koncich krapet.... takze nic nevymyslej, jezdi jak to je, nech si vsechno projit poradne hlavou a pak konej. takze pristi zimu
jinak hnedych je spoustu, Audi a BMW vzorny priklad.. jenze kdyz se ti zadna nelibi,to je tezky ! a debatovali jsme tady uz nekolikrat.. ja se tentokrat uz zdrzuji bo me z tebe hrabne.
naposledy jsi tvrdil ze hnedou ne-e, ze se bojis ze se brzy omrzi a okouka chlape ty jsi uz v koncich krapet.... takze nic nevymyslej, jezdi jak to je, nech si vsechno projit poradne hlavou a pak konej. takze pristi zimu
jinak hnedych je spoustu, Audi a BMW vzorny priklad.. jenze kdyz se ti zadna nelibi,to je tezky ! a debatovali jsme tady uz nekolikrat.. ja se tentokrat uz zdrzuji bo me z tebe hrabne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: Ja viem ja som tazky pripad...Chcem aby to vyzeralo super a preto sa tych farieb tak bojim a tolo spekulujem... Inac kedysi davno ked som este chcel davat dvojfarebny lak som si spravil VT jedneho punta ako by to vyzeralo a dnes som to nasiel a ta spodna farba sa mi brutalne paci hehe