Arrow79 píše:Cviko kedy si tam bol? Porovname s tym, kedy pride moje
nebol som tam osobne,posielal som im to mailom, ta prijemna telefonistka mi dala na seba mail ze to dalej posunie na technicke este mi aj odpisala co mi chybalo aby som dolozil a posielal som to teraz pondelok tak uvidime kedy poslu, som zvedavy
sl. Zvoncekova? Tiez som posielal mailom, mal som vsetko, kopiu TP, opis stitku z karoserie + ziadost. Btw, auta predane povodne na SK to maju zadara, kolko sa plati ked je auto dovezene? Ja by som to mal mat zadara, kedze Punto bolo predvadzacie vozidlo
Arrow79 píše:sl. Zvoncekova? Tiez som posielal mailom, mal som vsetko, kopiu TP, opis stitku z karoserie + ziadost. Btw, auta predane povodne na SK to maju zadara, kolko sa plati ked je auto dovezene? Ja by som to mal mat zadara, kedze Punto bolo predvadzacie vozidlo
presne sl. Zvoncekova neviem o plateni nebola rec ja mam tiez zo slovenska
Arrow, ako si prišiel k tým rozmerom? Teda celkom nechápem ako to funguje, to si kúpim disk a podľa typového listu si to dám zapísať alebo ako? Mám momentálne obuté 15tky a nebolo by na škodu si ich tam dať zapísať...
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Prvy rozmer pneu je z manualu, su to vlastne kolesa urcene pre sporting.. Disky mam ET33, dal som tie + aj ET37 (kedze niektore sportingove disky su ET37). Ten rozmer 195/50 R15 som len skusil, ci sa chytia
ake rozmery sti si davali zapisovat do TP? mate MKI alebo II?
diki
Mam MKI a daval som si zapisat 185/60 R14 a 175/60 R14
no presna nad tymi 175/60 R14 uvazujem aj ja, takze ked je to kupene na SK tak len vyziadat od importera potvrdenie ze je to ok, a potom na policiu , ci ako?
toz aky je teda presny postup, co vsetko treba spravit, ked by som si xel dat zapisat do TP nejake disky? Auto mam dovezene z F, mam tam zapisane len R14 175/70