VIRTUAL TUNING
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
VIRTUAL TUNING
Na úvod - nevím, kam s tím, tak to hodim do novýho topicu. Kdybys Katy věděla kam to šoupnout spíš, tak to tam klidně přehoď a toto smaž...
Ale už k věci... Včera jsem si stáhnul grafický editor Zoner Photo Studio 10 a snažil jsem se udělat na náhodný sériový punto z netu virtual tuning. Rád bych se o to snažil i do budoucna, podle času... Takže dost řečí a dávám sem svůj první výtvor. Je na něm pár chyb (brzdný koutoče jsou obráceně, špatný ořez kol,...), nicméně když se fotka nezvětšuje tak to nevypadá snad zle...
Takže před:
A po:
Ale už k věci... Včera jsem si stáhnul grafický editor Zoner Photo Studio 10 a snažil jsem se udělat na náhodný sériový punto z netu virtual tuning. Rád bych se o to snažil i do budoucna, podle času... Takže dost řečí a dávám sem svůj první výtvor. Je na něm pár chyb (brzdný koutoče jsou obráceně, špatný ořez kol,...), nicméně když se fotka nezvětšuje tak to nevypadá snad zle...
Takže před:
A po:
- Reklama
Takže další fotečky... Stále se učím s nástroji (to byl i důvod proč folie, vypadali tak jak vypadali a hlavně rovnou jsem psal a chyb jsem si byl vědomej). Teď dávám další foto, snad už povedenější... Budu rád za postřehy. Třeba má někdo větší zkušenost. Zkuste se přidat - možná se toto téma i pěkně rozjede...
Před:
Po:
Před:
Po:
-
- Začátečník
Re: VIRTUAL TUNING
Tak já teda taky:D
Před:
Po:
Mno?:D:D:D[/img]
Před: