MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No uz mam asi vybratu farbu este to ale nani iste ale myslim, ze by bola fajna...Je to flip-flop ale len dvojfarebny teda styl azzuro nuvola ale s omnoho vacsim efektom...Je to modra kt. ide do zlatej... :) No ale uvidime este...pondelok to budem vediet definitivne...
Na tej fotke nizzsie v tom linku neni presne taka ako je v skutocnosti v skutocnosti je bledsia ta modra taka decentna nenasilna :wink:

http://www.effektlack.com/xtcommerce/Ef ... ::530.html
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in 8-)
Obrázek
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

schvaluji :)
skoro jako "vanila sky" 8)
a kremova (intros) by se k tomu mela hodit !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jo když světlou tak takovouhle.Snad ti to vyjde líp než minule :wink:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No tak modra je zamietnuta a aj vsetky svetle farby koli tomu, ze by zanikol intros...Uz som objednal peknu fialovu na obrazku ta svetlejsia no uvidime ako to dopadne...Hadam stihnem do Juna vyst... :cry:

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

ja teda nevim KDO ti to zamitnul, asi nejakej moula.... ale budis.
Nicmene jak to bude vypadat ti muzu ukazat hned!!!-viz nize, (nehlede na to , ze jde s "krizkem po funusu" pac menavky uz vazne nefrci :roll: ) ale delej jak umis ,kdyz mas porad na prelakovavani :lol:
Kdybys dal radsi tu luxusni hnedou nejakou, udelas 100x lip,nebo tu cerveno-zlatou viz tvuj vyber. :roll: a k te modre by to slo, ze by intros tvuj nesel ke svetle az bile jsme ti tady psali taky... ale asi mas lepsiho radce jednoho, nez vice nazoru tady. :roll:
ale kdyz uz... tak radsi tu jednobarevnou- fialovou ,tmavou.

ja uz se od ted zdrzuji radsi komentaru protoze to nema cenu. at se dari !
ja vim ze to je tvoje auto, a muzu si byt nasrana jak chci, ale pak me nebavi poslouchat nasrane lidi,kteri nenaslouchaji radam. a hlavne kdyz ten "projekt" delas tak dlouho a tak od zakladu!
cus.
PS:sorry za uprimnost,ale takova jsem !

blba fotka, ve stinu,resp.v prostoru, to je fialova, byl i ted v jednom casaku u nas, ale podstata tam je :

[img][img]http://img404.imageshack.us/img404/4633/focusqg2.th.jpg[/img][/img]
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

Nevadi ja mam rad uprimnych ludi...No co sa farby tyka v nasich podmienkach teda na SR mi nikto nevie namiesat to co by som chcel teda ci uz tu hnedu alebo cervenu perlet s takym efektom ako by som pozadoval a tak som siahol po tomto...a tato farba neni taka ako ma ten focus tato hadze len dvoma farbami teda fialovou a zlatou...Vid foto nizzise...Ja viem ze flopy uz nefrcia ale mne sa to celkom paci a aspon to auto trochu zvyrazni...Modrych farieb je aspon u nas v meste uz dost...chcel som nieco ojedinele. Na SR sa totiz flopy este ani nerozbehli kedze sme 100 rokov pozadu za CR a DE tuning scenou :lol:

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

pokud by to vyslo jak na te audine na 3.obrazku, tak by mi spadla brada.
a nemysli si, i CR je pozadu za DE ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

2Katy: No ta farba bude taka ako je na tej audine...Ona je svetlejsia na len na tej vzorke ale klasicky ked sa strieka je tam cierny podklad a ja som objednal len 3 litre toho flopu takze odtien by mal byt priblizne stejny...Co myslis ze by som dal nejaky grc ? hehe mi neveris zase nemam az tak strasny vkus ako si myslis hehehe :lol: Ten flop som vybral aj z toho dovodu ze tam je aj kusok hnedej, a aj fialova je tam takze ma to po farebnej stranke bude uspokojovat :D Tu su este dalsie foto tej farby:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

nerikam ze nemas vkus, ale nekdy fakt vymyslis kraviny ;)
tak by bylo skoda takovej projekt zkazit.

btw : takze neco jak ma cOOper ;),teda mel.
http://tuningscene.org/pictures_tscars/ ... C_0011.jpg
to jde.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

2Katy: Ano je to presne ta ista farba co mal cooper akurat ta moja ma mensie zrno on mal Magneta to gold ja mam Purple to gold...Ale ked som tie vzorky kukal nazivo a porovnaval tak su uplne rovnake iba velkostou zrna sa lisili...ja si myslim, ze ta farba bude good :D PS: No ja viem ze som vymyselnik tak ale co uz narobis heheh :D
Obrázek
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

Tak zistil som, ze ten flop, kt. chcem je dost blby na striekanie a zle sa s nim robi zevraj robi flaky...udajne to na tej cooperovej astre dost vidno a tiez dalsie auto ten Peugeot kt. ma tiez tu farbu tak ma zevraj tie flaky tiez tak neviem...asi sa na tu farbu radsej vykaslem....Ak ste niekdo videli tu astru alebo toho peugeota nazivo napiste ci to bolo flakate please :cry:
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

nikdy jsem si fleku nevsimla a kdyby tam byly, urcite se to mezi soutezicima TC roznese nebo by nevyhravali v TC .... :evil: a videla jsem obe auta !!!
jestli to neni jen vymluva od tech co ti to nechcou strikat.
a vim ze cOOper mel dost dobreho lakyrnika ! rekla bych ze delala i AK47 a resp.vetsinu aut z Tuning Scene !!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No mne to nehovoril moj lakyrnik ale cital som to na stranke autotuning.cz a bolo to v diskusii k clanku o cooperovej astre tak tam pisal jeden chlapikm, ze tu astru astru ked videl nazivo tak ze bola flakata, ze tam boli cierne flaky a este pisal, ze ta farba konkretne tato je tazka na nastriekanie...no a ked som si kukal fotky zo zrazov tak pri fotke toho pezota boli komentare a pisal tam saam majitel toho pezota, ze to auto dlho pripravovali a ze to chcel mat tip-top ale ze ked mu to strekol jeho lakyrnik kt. uz so striekanim tychto farieb mal skusenosti tak na tu farbu nadaval, ze sa blbo striekala a ze tiez robila flaky na tom pezote tak majitel pisal, ze s tym neni moc spokojny lebo to chcel mat dokonale...No a potom tam este pisal, ze o robi iba tato konkretne farba ze su v Cechach nastriekane nou 3 auta a ze vsetky su flakate...(take tie male tmave fliacky po celom aute. Je to vlastne presvitajuca podkladova farba) tak neviem...bojim sa toho ked som to cital :roll:
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

tak co se ptas, kdyz jsi to cetl primo od majitelu :roll:
ja jsem si teda niceho nevsimla... asi taky proto, ze to nezkoukam detailne, pac me lezi flip-flopy u prdele ;)nemam je proste rada.
max.tu zeleno-zlatou.
ano, a flopy je problem nastrikat, stejne tak perlet jak si videl... i trpytky ! proste otazka lakyra a matrosu (coz je az na druhem miste).
Hele, a vyjedes jeste letos ? :lol: :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

No ta perleť zase neni takový problém,je to podobný jako metla,teda pokud nechceš skoro čistou perleť jako ty :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“