MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Lub!k
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ahoj, vitaj, ano, je to 4x98, kludne tam daj 195, 60, 15, bude to vyzerat fajn a s tymi kolesami duplom ... kolko palcov, no to teda neviem a folie chces inej farby, ako iny odtien, nejake farebne alebo ako to myslis ze nie cierne? btw cez kazdu foliu je dobre vidiet von, po takom tyzdni si zvyknes a budu sa ti zdat ako keby vybledli hehe, ja mam na bocnych v zadu tie najtmavsi, dovnutra nejde vidiet nic ale smerom von v pohode, na zadnom mam o cosi svetlejsiu, pretoze tam najtmavsia nesmie byt.
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
posilala jsem ti SZ
jinak na tech gumach co jsem ti psala a kolech neni problem, motorove.
horsi by to bylo s nejakym "traktorama"... pac cim nizsi ikdyz treba jsou siroke, tim mensi valivy odpor proste pomer vyska a sirka pneu.
btw:ja ma 16"
no, akorat bez posilovace si na miste kdyz budes stat a kroutit volantem trosku maknes. ale co, jsi chlap, aspon budes mit svaly
jo a co se ti libi na D2? je spoustu jinych podvozku s malym snizenim za mene penez !
a cena za kolo jedno si myslim ze je prumerna... a jake ? uka foto.
jinak na tech gumach co jsem ti psala a kolech neni problem, motorove.
horsi by to bylo s nejakym "traktorama"... pac cim nizsi ikdyz treba jsou siroke, tim mensi valivy odpor proste pomer vyska a sirka pneu.
btw:ja ma 16"
no, akorat bez posilovace si na miste kdyz budes stat a kroutit volantem trosku maknes. ale co, jsi chlap, aspon budes mit svaly
jo a co se ti libi na D2? je spoustu jinych podvozku s malym snizenim za mene penez !
a cena za kolo jedno si myslim ze je prumerna... a jake ? uka foto.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Čest
čo sa týka silentblokou zadnej nápravy tak na www.pp-art.cz ich najdeš pod číslami IMP 26880 -je to predný malý a na auto idú 2x/ potom IMP 26881-je to zadný a na auto idú dva 2x / IMP 26925 --2x je ten sponínaný "puk" Fiat to montoval dodatočne na posílenie toho malého predného silinbloku a to čo robí na tvojom aute je vymlátené uloženie zadného ramena nájdeš to pod číslom VE 20160 -s ložiskami skf alebo VE 20160/C z ložiskami Coram
čo sa týka silentblokou zadnej nápravy tak na www.pp-art.cz ich najdeš pod číslami IMP 26880 -je to predný malý a na auto idú 2x/ potom IMP 26881-je to zadný a na auto idú dva 2x / IMP 26925 --2x je ten sponínaný "puk" Fiat to montoval dodatočne na posílenie toho malého predného silinbloku a to čo robí na tvojom aute je vymlátené uloženie zadného ramena nájdeš to pod číslom VE 20160 -s ložiskami skf alebo VE 20160/C z ložiskami Coram
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Ad 1) tady maj http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... rid=105592
ad PS) když to uděláš poctivě tak se to loupat nebude.
ad PS) když to uděláš poctivě tak se to loupat nebude.
Naposledy upravil(a) Pun-to dne 05 dub 2008, 18:36, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
ad2) pomer a objednej taky jsem to tak delala.
ad3) vyhledavac , kridlo nebo spoiler punto.
ad4) ja myslim ze jakykoliv sedi.otazka asi penez a vzhledu koncovky.
adPS: otazka jestli bys ty jine cervene sehnal ve stejnem odstinu pac to jsou nekdy ty cervene takove uz ruzove.
ad3) vyhledavac , kridlo nebo spoiler punto.
ad4) ja myslim ze jakykoliv sedi.otazka asi penez a vzhledu koncovky.
adPS: otazka jestli bys ty jine cervene sehnal ve stejnem odstinu pac to jsou nekdy ty cervene takove uz ruzove.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele: