HELP - chcípnutí motoru při startování
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - chcípnutí motoru při startování
Zdravíčko, dneska jsem jel do Prahy cca 100km a všechno v pohodě akorát pak jsem se vrátil po pěkném výletě, a sednu do auta otočím kličkem nastartuju a auto špatně chytalo ... pak jsem teda přidal plyn a chytlo ale rázem neudrželo otáčky a zvadlo no tak jsem se nasral plyn přišlápl pořádně chvilku to držel rychle zařadil jedničku a odjel a čekal jak mi to na křižovatce chcípne ale nechcíplo tak jsem s tím už odjel do Mostu normálně ale vypnu motor nachvilku a udělám to a zase to samé prostě bez plyn. pedálu ani muk, ale dokud se pořádně nerozjede tak chcípá pořád ... mám 1.2 75sx punto 94 r.v. poraďte pls (ps: přičinu jsem se snažil do podrobna popsat) jo ještě mi přišlo že je moc kapalina zahřáta už to bylo nad střední čárou ručička teploty díky
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: HELP - chcípnutí motoru při startování
Viděl bych to na snímač volnoběžných otáčekPetan20 píše:Zdravíčko, dneska jsem jel do Prahy cca 100km a všechno v pohodě akorát pak jsem se vrátil po pěkném výletě, a sednu do auta otočím kličkem nastartuju a auto špatně chytalo ... pak jsem teda přidal plyn a chytlo ale rázem neudrželo otáčky a zvadlo no tak jsem se nasral plyn přišlápl pořádně chvilku to držel rychle zařadil jedničku a odjel a čekal jak mi to na křižovatce chcípne ale nechcíplo tak jsem s tím už odjel do Mostu normálně ale vypnu motor nachvilku a udělám to a zase to samé prostě bez plyn. pedálu ani muk, ale dokud se pořádně nerozjede tak chcípá pořád ... mám 1.2 75sx punto 94 r.v. poraďte pls (ps: přičinu jsem se snažil do podrobna popsat) jo ještě mi přišlo že je moc kapalina zahřáta už to bylo nad střední čárou ručička teploty díky
2 Onc
jo děkuji za odpověd tak tedka mezitím jsem se dopídil, jel jsem ještě do Tesca motor tak půl hodinky večer byl vychlazený a chytil normálně, dojedu do Tesca tam nakupuju přijdu a zase chytil normálně .... nic nechcíplo zase jako normálně... takže na studený start mi příjde že to chytá líp jak když je to zahřáte ... a je pravda že když jsem dorazil ze Zoo k autu tak chytlo jeli jsme zácpou na Letnany (to dostává motor v horku na 1 až 2jku dobrej záhul) ale dojeli jsme tam a cca za 1-2hodky sme se vrátili a už se mu pánovi nechtělo startovat ... takže u mě bude problém s tím když je moc zahřátej nevím nevím ...páč tedka večer chytil fákt pěkně