MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - MIKI-GT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1-Ukažte ta svoje;) - MIKI-GT
Chtěl bych vám představit moje šPunto.. je to r.v. 98, a jak už asi všichni poznáte jedná se o verzi GT 3 - 1,4 T
Karoserie- zůstala a zůstane sériová tak jak je. Co se týče podvozku tak je tam pár změn.. hlavní změnou jsou tlumiče a pružiny..jsou od KONI a snížení je odhadem -60 až -70..podvozek je do zatáček velice kvalitní, horší je to s boulema nebo retardérama.. kola jsou 14tky a pneu v sériovým rozměru.. časem přijdou jiný..
Motor- no comment
Interiér- sériovej, jen přídavný budík tlaku turba, teploty oleje a A/F meter
Nepatřím mezi leštěnkáře, na karoserii nešahám..
Nyní už je na cestě z UK boostcontroler a výfuk
foto budíků..ještě bez držáku na sloupku a blbá kvalita
foto z pitvy
doufám že nějaké věci neuvidím hned na ostatních gt
a new desing kol co ted chci urobit
Karoserie- zůstala a zůstane sériová tak jak je. Co se týče podvozku tak je tam pár změn.. hlavní změnou jsou tlumiče a pružiny..jsou od KONI a snížení je odhadem -60 až -70..podvozek je do zatáček velice kvalitní, horší je to s boulema nebo retardérama.. kola jsou 14tky a pneu v sériovým rozměru.. časem přijdou jiný..
Motor- no comment
Interiér- sériovej, jen přídavný budík tlaku turba, teploty oleje a A/F meter
Nepatřím mezi leštěnkáře, na karoserii nešahám..
Nyní už je na cestě z UK boostcontroler a výfuk
foto budíků..ještě bez držáku na sloupku a blbá kvalita
foto z pitvy
doufám že nějaké věci neuvidím hned na ostatních gt
a new desing kol co ted chci urobit
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Reklama
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
s tou barvou uvidím, spíš se koupí jiná kola..bohužel 16tky tam nedám..toto jsou 14tky..a vzadu když to naložím tak se mi zapustí pěkně kola a je to akorád, takže musím vyzkoušet jestli tam vlezou i 15tky....kola samozřejmě nějaký racing. Poté zmizne přední příčka v nárazníku a bude tam FMIC
Výfuk bude jen trubka od turba až dozadu kde bude ukončená průchozím tlumičem, pokud se mi povede sehnat lepší palivo než je 100oktan tak budou i plamínky z vejfuku
Jinak kdo čeká závratný výkony tak to v tom nehledejte..není tam 160+ HP, spíše se investovalo do oprav aby vše fungovalo, pořád tam je pár chybek.. spíše se ubírám směrem kopce a zatáčky.. sprinty moc ne, ale když už jedu tak dost lidí je překvapeno jak to jede
Výfuk bude jen trubka od turba až dozadu kde bude ukončená průchozím tlumičem, pokud se mi povede sehnat lepší palivo než je 100oktan tak budou i plamínky z vejfuku
Jinak kdo čeká závratný výkony tak to v tom nehledejte..není tam 160+ HP, spíše se investovalo do oprav aby vše fungovalo, pořád tam je pár chybek.. spíše se ubírám směrem kopce a zatáčky.. sprinty moc ne, ale když už jedu tak dost lidí je překvapeno jak to jede
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: