MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak to teda bylo, ale pokud to pokazil lakýra tak by měl udělat opravu... to že to zku... je přece jeho blbost..je to jeho práce a pokažení laku je riziko... Já když dám do servisu auto kde mi ho ještě víc zničí tak přece nebudu platit a nebo když už to zaplaceno je tak by to měli udělat na náklady firmy ale podle toho jak to mělo být a ne jak chtějí oni aby ušetřili.. Hrůza co se děje.
Jinak Vesťo, na to že se mi leštěnky nelíbí máš moje + Vypadá to hezky, jen bych volil k tý světlý černou optiku a černá kola.. ale každýho věc..vy jste fušovaní v tomhle oboru..takže držím palce at to dotáhneš do konce
Jinak Vesťo, na to že se mi leštěnky nelíbí máš moje + Vypadá to hezky, jen bych volil k tý světlý černou optiku a černá kola.. ale každýho věc..vy jste fušovaní v tomhle oboru..takže držím palce at to dotáhneš do konce
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No bolo to tak ako pisala katy...Povodnu farbu tu modru som vybral ja bola perfektna...Lakyrnik ju nastriekal po prvy krat uplne zle, vtedy mi auto ani radsej neukazal, po druhy krat ju uz striekal z vlastnych nakladov lenze mu to zase nevyslo a bolo to cee flakate to som sem aj daval fotky ake to bolo na hovno spravene takze som mu to dal prerobit treti krat z jeho vlastnych nakladov no a vzislo z toho toto...Prisiel som si po auto a kukam, ze nejaka ina farba tak si vravim no co uz hlavne aby to bolo kvalitne nastriekane z inym odtienom sa uz zmierim no a tak to aj bolo auto nastriekal super len ten odtien...No ale co uz povedal som si a zobral som ho teda domov...Ale nevadi...Neni az taka zla ta farba je to biela perlet a nehadze az tak ako ta modra ta bola uplne jedinecna ale tak co biela je predsa v moode heheheh Uz s tym nist nenarobim uvidime ked sa auto zlozi ak to nebude podla mojich predstav tak sezonu pobeham a na zimu pojde k inemu nejakemu kvalitnemu lakyrnikovi na prestriekanie...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
1.4 Till the turbo kicks in
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
V neděli to vezu do lakovny,kde mi rovnou upraví lehce i nárazníky.Chtěl sem původně černou pastelku jako mam teď na autě,ale bylo mi to rozmluveno že když celolak tak pastelka moc obyčejná ať uvažuju o něčem hezčím,že i v ceně je mininální rozdíl. A rovnou mi nabídnul že má dobrý zkušenosti s nějakou černou perletí s odleskem modrý a zelený,ale ještě sem jí neviděl ,doufam že mi jí na něčem ukáže.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: