MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: No vyzera to tak ze asi budeme objednavat teda tie prve ale este musim pockat do konca tyzdna zohnal som jedneho cloveka kt. by mi tie srobiky vyrobil. Povedal ze do konca tyzdna mi da vediet ak neda objednavame tie...
2Semo: No uvazujem ze dat folie ale len tie najslabsie...
2Semo: No uvazujem ze dat folie ale len tie najslabsie...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Uvazujem, ze punto trosku ozivim jednym prvkom z Cult Style a to takym tym "taxikarskym" deliacim pasom...Celkom sa mi to lubi a k tej bledej farbe si myslim, ze by to aj islo a na tom pasiku niekde dat este take nejake cislo napr. ako to ma to zlte lupo...heh Bolo by to take ozivenie tej farby kt. moc nevynika... Co vy na to ?
ty jsi nenapravitelnej.... koukni se tak pul tematu zpet a najdes tam debatu o tomle (sachovnici) a cult stylu!!!
ja rikam NE.
navic s tim v cechas vyletel uz Kaja s Lupem, takze by si ukazovali ze jsi Kopirka... a pak tvoje punto si nemyslim ze je cult.
btw:nedavej tam hlave cislo 76 (to je pouze vw zalezitost)
a farba co nevynika? tak ju nech prelakovat, sis ji vybral..
a navic, az to budes mit doskladany,poskladany, tak teprve POTOM bych resila takove kradiny a ruzne vecicky dalsi... aby to pak nebyla splacanina! to by byla skoda !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No co sa pasu tyka ja si myslim, ze to kopirovanie neni ved to by nebol presen ten isty ako ma to cierne lupo...Ja som to tam chcel hlavne na ozivenie...Nie koli tomu aby som sa podobal cult style...No a tu farbu kt. je teraz na afte som ja nevyberal...To si vybral sam lakyrnik a ani mi o tom nepovedal no a ked uz to bolo nastriekane tak uz som s tym nic nenarobil a musel som sa s nou zmierit...No a dalsich 30 na novy lak uz bohuzial neni...