(SK) 1.Punto srázek SK -Pieštany 22.3. - foto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Presne.Ale tie prijemne spomienky budu pokazde.Stretli sme sa tam dobra partia.Necakal som ani ucasnika z LC.Takze to ma nieco doseba.mafi píše:sak sme vecsina z Trnavy a okolia ,tak mensie stretka medzi zrazmi ,mozme organizovat castejsie ,aby sme si vsetko po lopate prebrali ,naplanovali a aby boli zrazy v buducnosti iba lepsie a lepsie,aby kazdemu zucastnenemu ostavali iba prijemne spomienky.
-
- Fiaťák
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
zdravim vsetkych, to som ja ten z LC. mozno som aj rad, ze som prisiel kus neskor, aspon som nekazil celkovy dojem akcie svojim "zero tuning" punťom hned od zaciatkupartin píše:Presne.Ale tie prijemne spomienky budu pokazde.Stretli sme sa tam dobra partia.Necakal som ani ucasnika z LC.Takze to ma nieco doseba.mafi píše:sak sme vecsina z Trnavy a okolia ,tak mensie stretka medzi zrazmi ,mozme organizovat castejsie ,aby sme si vsetko po lopate prebrali ,naplanovali a aby boli zrazy v buducnosti iba lepsie a lepsie,aby kazdemu zucastnenemu ostavali iba prijemne spomienky.
kazdopadne vobec nelutujem, ze som prisiel...
pekne kusky, pekny pokec, vsetko v pohode.
len tak dalej.
vdaka za nalepku, urcite ju este nenalepim bo na mojej seiovke by "puntotuning" vyzeralo smiesne.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Zdar vsetkym co boli vcera v PN, si myslim ze nam vyslo super pocasie a velmi dobre sme sa pozrazali a tesim sa na dalsie pripadne zrazanie.
To Mafi: len tak dalej, pekna ucast a pekny mini zrazik
To Shane54: si dobry ze sa ti chcelo dojst az z Lucenca a s tym tuningom som na tom podobne
To Mafi: len tak dalej, pekna ucast a pekny mini zrazik
To Shane54: si dobry ze sa ti chcelo dojst az z Lucenca a s tym tuningom som na tom podobne
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
na prvy krat fajn zrazik, som rad ze som vas siel pozriet musim este podotknut ze slusna ucast a super ludia ...urcite sa zucastnim aj nabuduce ked to bude mozne !!
par foto...
par foto...
Kód: Vybrat vše
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=ceef2f3b8910fe65c4f4644780c3ac7b
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Cafte nooo pozeram akcia to bola zaujimava...skoda len ze som ju prelezal s horuckou v posteli a aj cele sviatky...skoda tak nabuduce doplachtim
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
migelJTD,chip motora je dost chulostiva vec ,ked ti to nekto poserie odide ti cela r.jednotka ,takze ja by som len v autorizovanom servise chipol motor,v Trnave poznam iba ze to robia v Seate na Trstinskej ,ale su na nich chvali aj nadavky ,kamos co ma seat toledo si ich chvali vraj mu znizili spotrebu o liter a zvysili vykon o 30koni ,ale zas druhy kamos co ma Golf GTI ,tomu po mesiaci odisla r.jednotka ,no a musel zacvakat novu co neni lacne ,takze peniaze v lufte.......inde neviem ,kde by robili ,hlavne dobre ,ale skus sa spytat v SPEEDYCARe co je v Trnave na Kopanke
5-tko ,jasne vsetko preberieme a som velmi rad ze mi pomahate ,takze organizator by som nemal byt iba ja ale vsetci styria JA,TY,Milan,Martin.............kedze od prveho aprila odchadzam na 11tyzdnov na skolenie do NR ,tak nebudem mat tolko casu a som rad ze ste sa aj vy aktivne do toho celeho procesu zapojili,vdaka!
PS:auto opravene,spojka nova ,riadenie ide jak maslo ,super........ale stalo to 14tis
5-tko ,jasne vsetko preberieme a som velmi rad ze mi pomahate ,takze organizator by som nemal byt iba ja ale vsetci styria JA,TY,Milan,Martin.............kedze od prveho aprila odchadzam na 11tyzdnov na skolenie do NR ,tak nebudem mat tolko casu a som rad ze ste sa aj vy aktivne do toho celeho procesu zapojili,vdaka!
PS:auto opravene,spojka nova ,riadenie ide jak maslo ,super........ale stalo to 14tis