HELP - Výměna žárovky zadních světel - chybějící matka

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

HELP - Výměna žárovky zadních světel - chybějící matka

Příspěvek od Buchtič »

Trochu netradiční název topicu a vlastně i příhody co se mě stala. Tak přestala mě svítit žárovka v zadním světle. Tak teda odmontuju celý světlo, žárovku vyměnim. Takže přišroubuju světlo zprátky, jenže jsem nějak blbě chytil tu matku (záhadnýho tvaru) a spadla mě do tý díry co je pod světlem, která je mrtě hluboká. Dá se do ní nějak dostat a vylovit ji nebo si mám koupit novou? Kolik zhruba stojí?
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Reklama

SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

mne sa to podarilo, ze som na povraz priviazal magnetku a skrutku som vytiahol.
len ci je tato matka magneticka, to neviem... :lol:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

To už jsem taky zkoušel, ale zatim se mě to nepovedlo a spíš se mě pokaždý ten magnet přichytil ke kastli. No a v tomhle krásnym počasí něco dělat, to se nedá, když do toho úžasně chumelí.
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

Buchtič píše:To už jsem taky zkoušel, ale zatim se mě to nepovedlo a spíš se mě pokaždý ten magnet přichytil ke kastli. No a v tomhle krásnym počasí něco dělat, to se nedá, když do toho úžasně chumelí.
Nie na špagát ale na tvrdý drát a silný magnet :wink: z malého repráku alebo také dačo :wink: sem to delal nednávno jednému trupíkovi čo mu to tam spadlo :) hold treba na to používať ten plastový nadstavec čo je pri rezerve :wink:
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Tak jasný, že ne nit či něco takovýho, sem zkoušel prodlouženej šroubovák, ale očividně to furt asi bylo málo. No tak tim plastovym nástavcem sem to dělal, ale nějak mě to z něho vypadlo :)
Obrázek
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

tak druhou matku ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“