Chtel bych se zeptat na max. hlobku repra u 3 dveřového Punta mk1 pokud použiju originál doorboardy. A taky jestli se tam vlezou repra o průměru 16,5cm (změřit sám to nemůžu- nemám doorboardy ještě doma). Dík za každé info.
Madgreek#1 píše:Chtel bych se zeptat na max. hlobku repra u 3 dveřového Punta mk1 pokud použiju originál doorboardy. A taky jestli se tam vlezou repra o průměru 16,5cm (změřit sám to nemůžu- nemám doorboardy ještě doma). Dík za každé info.
a aké doorboardy budeš mať??? daj foto!!!
ja mám tieto a osadenie je pre repra 165mm
to Madgreek#1
tie doorboardy si od niekoho kupil,alebo na vrakovisku,alebo niekde objednal nove,do mojho punta sporting Mk1 by sa mi hodili,lebo to vyzera cool
Tak dělal jsem na tom celý víkend a narval jsem tam průměr 16,5cm, ale originál síťka před repro už tam nevejde. Mám to vypodložené 1,5 cm tlustou MDF deskou.
tady ti pomuze akorat kybl pryskirice ,skelna taknina a hodne pevny nervy + dost redidla aby ses mel cim umejt jak bues dolepenej
klasicky doorbordy co se daji koupit tam nedostanes mas 3d tapece a ostatni punta maji obyc rovnej papundekl
Madgreek#1 píše:Tak dělal jsem na tom celý víkend a narval jsem tam průměr 16,5cm, ale originál síťka před repro už tam nevejde. Mám to vypodložené 1,5 cm tlustou MDF deskou.
to: Matto
zohnal ich na inzerat mas to vyssie napisane, ja som sa ho to uz pytal, tiez ich zhanam, zatial bezvysledne
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387 Fiat Forever.