MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
inač vdaka všetkým za pochvalu,ale autíčko som už v takom stave kúpil,predchádzajuci majitel je fakt fajn človek o autíčko sa aj patrične staral,týmto mu chcem aj podakovať,no a čo sa týka introšu,no uznávam že je to taký tesco tuning,ale rád by som to v blízkej dobe zmenil,pokukujem po nejakom športovom volante a mojim snom je celý interier prečaluniť do čierno-modrej kombinácii,ale to je hudba buducnosti..
- Reklama
mno,po dlhšom čase to tu troška zaktualizujem,na Punťovi sa toho vela nezmenilo akorát čo som vymenil komplet tlmiče(vpredu Bilstein,vzadu Sachs,nalepil som na stlpíky tapetu,z vnutra som vyhodil aspon ten poťah na volant a tuning koberčeky,no a hlavne sa podarilo postaviť pred zimou aký taký prístrešok(nie ten čo je na foto) pre auto,s toho som asi naštasnejší,ak sa zadarí,čoskoro by sa mali na Punťovi objaviť folie,domarobo pedále no a chystám sa aj na plató,len akosi stále nieje čas ,tak apson jedno aktualne foto:
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pink-jackass-skus pohladať v sekcii motor,niekde sa to tam tuším riešilo,podla mna by bolo najlepšie pretiahnuť ten filter niekde dole,ku chladiču,aby na neho priamo fukal vzduch,ja osobne som skušal vyrobiť s plechu takú stenu,ktorou by som ten filter aspon trocha odtienil od zvodov,ale nechal som to tak,lebo je tam strašne malo miesta a nakoniec by to aj tak nevizeralo pekne,takže časom mám v pláne vyriešiť to presunutím filtra na lepšie miesto,len ešte neviem kde a ako
dudu_84-mno hádam sa dakedy stretneme,najlepšie na nejakom zraze,budem len rád
dudu_84-mno hádam sa dakedy stretneme,najlepšie na nejakom zraze,budem len rád
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: