Samé dobré zprávy - pište zjištěné výhody Multiply :)
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
snih :)
Tak dnes rano jsem "ocenil" ze nemusim cisit strechu od snehu .... Protoze narozdil od jinych osobaku tam nedosahnu
- Reklama
Pokud zaparkuji např před Tescem tady v Prostějově nebo v Brně,velmi často si vedle mě stoupne Scenic či podobné auto.Jelikož Multipla je krátká,nejde vidět ani její kufr pokud si zajedu hlouběji do parkovacího místa.mkn píše:Ano, tady u nás - na Královéhradecku také odhaduji množství aut na parkovištích, která zastíní multiplu, okolo 15-20%. Proto jsem také psal, že VĚTŠINOU Multipla vyčnívá. Možná, že v bydlišti DARKA je koncentrace "tanků" o něco větší.Globusman píše:Že se do toho zapojím - nepotkal jsem ještě parkoviště, kde by převažovaly BMW a Santa Fé. Já parkuji na parkovištích, kde je vždy minimálně 80 % klasických osobáků, takže se mulťa hledá podstatně líp, než třeba felda. A s tím zrcátkem bys měl zajet "k doktorovi", protože mně se ještě nezavřelo. A to jsem jel víc, než 160 To je jak kdybys ze dveří vymontoval zámky a stěžoval si, že se ti u multi při brždění otvírají všechny dveředarko píše:nepochopils mě.Původní příspěvek zněl,že multiplu na parkovišti hned najde,což je blbost,protože na parkovištích je stále víc větších aut než Multipla.Co se týče zcátek: sice se do nich hezky kouká při couvání a parkování,ale takhle velké psí uši mít nemusela.Proto ta narážka na Ducato.Ještě se mi nestalo ,aby se mi při 160 km/h samovolně zavřelo zrcátko.Jenom u Multi
Co se týká zrcátek, tak jsem s Mulťou ještě 160-kou nejel, tak nevím, jak by se zachovaly moje zrcátka. Asi jí to ani neudělám, neboť dodržuji pravidla silničního provozu. A jsem si jistý, že 100x častěji budu někde parkovat u obrubníku a ocením postraní zrcátka taková, jaká jsou, než že pojedu někde, kde se to může, rychlostí, při které se mi zrcátka samovolně sklopí.
P.S.: při 10000km spotř. benzinu 7,44 (50:50 město:mimo)
Zrcátka by opravdu mohly být trochu menší. 20ti cm zrcadla pro čtyřmetrové auto je trochu moc.Pokud si spolujezdcovo zrcátko nastavím tak, abych viděl na obrubník,nevím v čem je problém.
P.S.: ta spotřeba...no jestli nejedeš po dálnici tak jo,ale nad 120 km/h tak o litr víc.
No jasně, že je to blbost, pokud nejsou nemocný, sama se nesklopí.peta píše:Mně zrcátka absolutně vyhovují a že se při 160 sklápí je blbost. Mám to vyzkoučený a drží i při 180 a znova to můžu zkoušet až za rok, protože mně za to v sobotu na D5 dali 3 body a vzali si 5000.
Patří ti to máš jezdit podle předpisů a ne jako hov... a ještě se tady s tím chlubí, no jo je děs velebnosti
www.minimaxa.cz
Já se nechlubím jen zveřejňuji test zrcátek A navíc o 50 km dál ta rychlost je už legální takže z hov... je vzorný řidič.Minimaxa píše:No jasně, že je to blbost, pokud nejsou nemocný, sama se nesklopí.peta píše:Mně zrcátka absolutně vyhovují a že se při 160 sklápí je blbost. Mám to vyzkoučený a drží i při 180 a znova to můžu zkoušet až za rok, protože mně za to v sobotu na D5 dali 3 body a vzali si 5000.
Patří ti to máš jezdit podle předpisů a ne jako hov... a ještě se tady s tím chlubí, no jo je děs velebnosti
to sklopené zrcátko bylo u řidiče.Zkoušel sem ho potom sklopit rukou a šlo to dost ztuha.Zatím se mi samovolně sklopilo jenom jednou.Při vyšší rychlosti to zrcátko trochu vibruje,tak nevím v čem je zavada.
K tématu fora :výhoda-nemusím se bát že se mi uvaří motor.Až se to stane,,poznám to pouze podle toho, že budu mít s auta parní stroj a rožne se nenápadná kontrolka.
Kontrolku prasklé žárovky taky nepotřebuju.Upozorní mě na ni uvědomělý policista,který za tuto informaci bude chtít 200 kč.
K tématu fora :výhoda-nemusím se bát že se mi uvaří motor.Až se to stane,,poznám to pouze podle toho, že budu mít s auta parní stroj a rožne se nenápadná kontrolka.
Kontrolku prasklé žárovky taky nepotřebuju.Upozorní mě na ni uvědomělý policista,který za tuto informaci bude chtít 200 kč.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jak to lidem vysvětlit...?
Není co řešit.
Kolegové a kamarádi se mnou sice souhlasí, že "je to dobrý, ale jak to vypadá..."?!
Vypadá sqěle!!! A i kdyby - jak často pozorujete při jízdě auto zvenčí ?! Častěji ho řídím a něco v něm vozím, než abych ho okukoval....
Mlok má na dýlku skoro na milimetr stejně jako nová Fábka, dokonce snad míň, než nový Péža 207. A vejde se tam 6 lidí, nebo 3 spolu s Euro paletou, která projde zadním víkem. Navíc do auta NASTUPUJU a NELEHÁM si na silnici, jako u služební Fábky. Mám dva metry na výšku a v našem Mlokovi jsem naprosto spokojen.
Přiznávám - možná že Sharan nebo Alhambra při 160 km/h na dálnici nevydávají takový hluk od větru, páč jsou uhlazenější, ale mají skoro o metr navíc a stojí o 100 litrů víc. A co se týče vzhledu, je to konfekce....
Kolegové a kamarádi se mnou sice souhlasí, že "je to dobrý, ale jak to vypadá..."?!
Vypadá sqěle!!! A i kdyby - jak často pozorujete při jízdě auto zvenčí ?! Častěji ho řídím a něco v něm vozím, než abych ho okukoval....
Mlok má na dýlku skoro na milimetr stejně jako nová Fábka, dokonce snad míň, než nový Péža 207. A vejde se tam 6 lidí, nebo 3 spolu s Euro paletou, která projde zadním víkem. Navíc do auta NASTUPUJU a NELEHÁM si na silnici, jako u služební Fábky. Mám dva metry na výšku a v našem Mlokovi jsem naprosto spokojen.
Přiznávám - možná že Sharan nebo Alhambra při 160 km/h na dálnici nevydávají takový hluk od větru, páč jsou uhlazenější, ale mají skoro o metr navíc a stojí o 100 litrů víc. A co se týče vzhledu, je to konfekce....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to lidem vysvětlit...?
bikus píše:Není co řešit.
naprosto přesné a výstižné...
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pro rejpala Abartha:
...beru to tak, že mám doma jedno auto. Nic víc. Jedno auto do práce, na stěhování, na kupování myčky, a pořád jedno a to samý auto, když jedu s klukama na závody s kolama..... Moje žená nemá nějakou mrchu do města, máme jen jedno.....
-
- Znalec
Ano je to MPV proto nechapu srovnani s fabii a 207darko píše:a s čím bys chtěl aby se to srovnávalo ,když přímá konkurence prakticky neexistuje? Je to MPV? Je! Konkurentem je snad Honda FR-V,která má taky 3+3 sedadla.Ale ta cena je dvojnásobná.stifmajstrABARTH píše:zase srovnani nesrovnatelneho
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
tím mě taky pobavili,když ve fábce nedáš málem ani dvě sedačky vedle sebestifmajstrABARTH píše:Ano je to MPV proto nechapu srovnani s fabii a 207darko píše:a s čím bys chtěl aby se to srovnávalo ,když přímá konkurence prakticky neexistuje? Je to MPV? Je! Konkurentem je snad Honda FR-V,která má taky 3+3 sedadla.Ale ta cena je dvojnásobná.stifmajstrABARTH píše:zase srovnani nesrovnatelneho
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětlení:
...tak já to zkusím upřesnit. Nechtěl jsem srovnávat. Myslel jsem to tak, že prostě nechápu, proč někdo vyndá z kapsy stejně (nebo i víc) peněz za auto typu Fabia, nebo P-207, tedy stejně velké auto zvenku, do kterého se 5 lidí nikdy nevejde, ikdyž to v TP má psáno..... A o kufru se už vůbec nebavím. Až budu shánět druhé auto do rodiny, prosím. Ale jako jediné, to bych s rodinou na krku fakt do fábky nešel. Jezdím v ní v práci a je to utrpení: výhled, posed, místo za mnou..... Asi tak. Multipla není ani MPV, ani VAN, ani kombi, ani velkoprostorový vůz - je to MULTIPLA a odborníci to ví a nezařazují jí.
Když jsem měl vloni na stole 160 papírů, a chtěl jsem auto 6-7 let staré, kam se vejdou 3 dospělí a nějaké ty kola, abych mohl pohodlně sedět při své výšce skoro 2 metry, stejně jako ty za mnou, nebylo prostě na výběr. A pak, když jsem nasedl poprvé do Mloka, už jsem nechtěl vylézt ven. Galaxy, Sharan, ani Alhambra mi ničím moc nezaujaly, snad jen tím, že stejně staré stály skoro o 100 litrů víc.......
Když jsem měl vloni na stole 160 papírů, a chtěl jsem auto 6-7 let staré, kam se vejdou 3 dospělí a nějaké ty kola, abych mohl pohodlně sedět při své výšce skoro 2 metry, stejně jako ty za mnou, nebylo prostě na výběr. A pak, když jsem nasedl poprvé do Mloka, už jsem nechtěl vylézt ven. Galaxy, Sharan, ani Alhambra mi ničím moc nezaujaly, snad jen tím, že stejně staré stály skoro o 100 litrů víc.......