HELP - motor za tepla nestartuje bez plynu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - motor za tepla nestartuje bez plynu
Cau puntaci.Mam troch problem motor za tepla nestartuje bez plynu iba s nim, musim ho zosliapnut až na podlahu. A este chcem vymenit žiarovku v interieri.Musim dat dole cely stropny kryt alebo vypacit sklicko(neslo mi to,nechcem ho prasknut) V kryte je klucka na stresne.
- Reklama
Re: HELP - motor za tepla nestartuje bez plynu
Čest v prvom rade daj vedieť aké Punto máš ale podla popisu asi MK1?pado píše:Cau puntaci.Mam troch problem motor za tepla nestartuje bez plynu iba s nim, musim ho zosliapnut až na podlahu. A este chcem vymenit žiarovku v interieri.Musim dat dole cely stropny kryt alebo vypacit sklicko(neslo mi to,nechcem ho prasknut) V kryte je klucka na stresne.
a motor predpokladám 1,2 alebo 1,1
každopádne ak som sa trafil tak čidlo o ktorom sa tu píše je na sacom potrubí má dva vývody a modrú koncovku ktorú uvidíš až po odpojení! Predpokladám že je v prdeli a ked je motor teplý a zošliapneš plyn tak dym je do čierna ! ak tomu tak nie je tak máš kurevs... na prd sviečky a odporúčam NGK ! Ak máš punto s označním 75 tak to môžu robiť aj vstrekovače! hold je to o motore!!!
Čo sa týka toho svetielka tak asi máš panel s hodinami a ten sa dáva dole celý ! v rohoch sú záslepky a pod záslepkami skrutky ostatné už budeš vedieť
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Fiaťák
Re: HELP - motor za tepla nestartuje bez plynu
Já bych ten první problém viděl na špatný snímač volnoběžných otáček.majco píše:Čest v prvom rade daj vedieť aké Punto máš ale podla popisu asi MK1?pado píše:Cau puntaci.Mam troch problem motor za tepla nestartuje bez plynu iba s nim, musim ho zosliapnut až na podlahu. A este chcem vymenit žiarovku v interieri.Musim dat dole cely stropny kryt alebo vypacit sklicko(neslo mi to,nechcem ho prasknut) V kryte je klucka na stresne.
a motor predpokladám 1,2 alebo 1,1
každopádne ak som sa trafil tak čidlo o ktorom sa tu píše je na sacom potrubí má dva vývody a modrú koncovku ktorú uvidíš až po odpojení! Predpokladám že je v prdeli a ked je motor teplý a zošliapneš plyn tak dym je do čierna ! ak tomu tak nie je tak máš kurevs... na prd sviečky a odporúčam NGK ! Ak máš punto s označním 75 tak to môžu robiť aj vstrekovače! hold je to o motore!!!
Čo sa týka toho svetielka tak asi máš panel s hodinami a ten sa dáva dole celý ! v rohoch sú záslepky a pod záslepkami skrutky ostatné už budeš vedieť