HELP- Křupání na přední nápravě
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Problem?
Asi mam podobny problem, ako tu opisujete. Len pri parkovani ked tocim volant sa to ozyva, inac nic. Mne sa do zda ako by to vychadzalo z "volantu"
Neviete mi poradit co to može byt?
P.s.: nemam servo
Luigi > 1.2 60HP < ---- predane
Racing is life. Anything before or after is just
waiting.
http://ikszray.blogspot.com/
waiting.
-
- Fiaťák
Re: Problem?
Může být v háji čep spodního ramene.Vem nějakou páku,zvedni auto a páčením zjistíš jestli má vůli.Projevuje se to,že to v určitý poloze jako lupne.ikszray píše:Asi mam podobny problem, ako tu opisujete. Len pri parkovani ked tocim volant sa to ozyva, inac nic. Mne sa do zda ako by to vychadzalo z "volantu"
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
OK, skusim, a uvidim. Inac neprekaza mi to, lebo sa to ozyva ( vrzga, ako by to potrebovalo na olejovat) len pri parkovani aj aj to len sem tam.
Luigi > 1.2 60HP < ---- predane
waiting.
waiting.
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
Re: HELP- Křupání na přední nápravě
Ahoj vsem, tak mam stejny problem... Homokloub v prd..., pravidelne kroupe kdyz parkuji a jedu pomalu cca do 20 km/h, pak to jiz neni slyset pre ostatni hluk.. Jo a ulozeni tlumice krupe nejvic kdyz stojite na miste a vytacite kola do rejdu tam a zpet.. Jsem zvedav kolik me vyjde oprava homokloubu... zatim cus
Punto MkII 1.2 8v
ahoj.Jak poznám, že je špatné ložisko u předních tlumiču?Dá se to zjístit doma bez velké demontáže?Dik
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
Zastav si na místě a toč volantem doleva doprava..bdue ti křupat...Nebo at ti nekdo tocí volantem a ty stuj u motoru a koukej na to ulozeni..to i uvidis ze poskoci decentne...Kazdopadne ulozeni není drahý...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
No v sobotu jsem měnil gumy a mněl auto na heveru,vždy dávám hever pod ramena a pak mi při zatáčení volantem párkrát něco puklo(křuplo).Dnes už mi to nedělalo.Mohlo si to nějak sednout?Může to dšlat nepravidelně???
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady.Po výměně spojky a předních ložisek mi něco začalo v pravim plnym rejdu křupat.Křupne to 3x až 4x při rozjezdu v rejdu a pak je klid.V levim rejdu nic.Uložení se zdá bejt dobrý,zvuk jde ze spoda od kola.Potvrdíte mi že je to poloosa nebo máte jinej nápad
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Vencapunto píše:Tak a je to tady.Po výměně spojky a předních ložisek mi něco začalo v pravim plnym rejdu křupat.Křupne to 3x až 4x při rozjezdu v rejdu a pak je klid.V levim rejdu nic.Uložení se zdá bejt dobrý,zvuk jde ze spoda od kola.Potvrdíte mi že je to poloosa nebo máte jinej nápad
jste si jistý,že to křupe ze spoda??Já se pořád domníván,že to křupání vyvolává to horní uloženi tlumiče.Poloosa no nevím.....Spodní čep v ramenu to asi nebude,protože ten klepe na nerovnostech pořád.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ramena jsou tam taky nový.Když to uložení vyndam jak poznam že je špatný když pomynu že bude zadřený to ložisko?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird