A kdo mě říkal ať se podívám kolik je to kiláků. A když sem to přepočítával napeníze, tak si byl rychlejší a hodil si, že 750 Kč je moc
Katy: Jinak by to chtělo udělat nějakej srázek taky na moravě. Furt někde v čechách. Jak to říkal ten v Xfactoru. Furt Praha a tak a Ostava nic. Bo tak su tady
Nesváděj to na mě, dyť ty seš taky škrťa Jinak už mám auti doma:) Prej mám suprovou kompresi, takže to pojede jak oheň:D A kdyby někdo chtěl lambdu, která funguje, akorat občas trošičku zlobí v malejch otáčkách cukáním, tak je na prodej za nějakou symbolickou cenu:)
prej v Cechach....dyt Hradec je tak akorat na půůůl...
ty jo, se asi rozkrajim brzy..jedni chtej neco vic v cechach, druzi chtej zase na morave, no nejak to budem muset nacpat do i tak kratke sezony
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
abusacek píše:Mám nápad.. uděláme o prázdninách sraz na Plumlovské přehradě. Ubytování U Kuncků, letní kino, vedle parkoviště, přehrada, hospody no prostě ráj
no vidis... a pro kolik osob maj kapacitu a parkovani aut.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak to bych všechno zjistil. 180 Kč je za osobu/noc ubytování a parkovné v areálu je 10 Kč. Myslím, že kdyby jsme si to pronajali celý tak není problém. Já tam v létě chodím na pivo a majitelka je v pohodě Navíc jsou tam k půjčení šlapadla