MOJE PUNTO - Jak to máte "Puntíci" s hudbou?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
hm
ak tak budem robit nove plato lebo som sa rozhodol ze pvojdu dva wofre hore ako su tie drziaky a je dost mozne ze tam ani tie ovaly nebudu... ale to je vecou buduceho tyzdna lebo stale netusim ci to vobec budem robit... ale dobre znacim si ta ako prveho zaujemcu o stare plato mozno ho zdedis...
SUZUKI SWIFT 1,5 GS AT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Marty mas Pioneer?
SLA = Nastavenie hlasitosti jednotlivych zdrojov. Napriklad, radio ti hra tichsie ako CD, tak pri CD nastavis napr. -2 hodnotu. Radiu sa tato hodnota nastavit neda..
MID je nieco na nastavenie stredov...
ak to nieje Pioneer, tak potom neviem Ale to SLA by malo platit..
SLA = Nastavenie hlasitosti jednotlivych zdrojov. Napriklad, radio ti hra tichsie ako CD, tak pri CD nastavis napr. -2 hodnotu. Radiu sa tato hodnota nastavit neda..
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zapoměl sem to napsat, je to pioneer. Díky , vyzkouším.Arrow79 píše:Marty mas Pioneer?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: hm
Cakam same dobre spravy teda Jo a ja by som to asi bez repro zobral, ved to dohodnemeUfo_esC píše:ak tak budem robit nove plato lebo som sa rozhodol ze pvojdu dva wofre hore ako su tie drziaky a je dost mozne ze tam ani tie ovaly nebudu... ale to je vecou buduceho tyzdna lebo stale netusim ci to vobec budem robit... ale dobre znacim si ta ako prveho zaujemcu o stare plato mozno ho zdedis...
Marty: Jo, ale som si aj myslel, ze Pio to je Ohladom tych mid, nieje to nastavenie ekvalizeru pre stredy? Je to dost mozne.. jo inak je to aj v navode napisane, ak nemas navod, nieje problem ho zohnat zo stranok pioneeru
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No Nazdárek lidičky. Jsem fanda audio a i když jsem nováček, tohle jsem si nemohl odpustit. http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68 http://www.youtube.com/watch?v=_WcpfeYerps tady máte celkem slušný návod jak si z auta udělat pojizdný festival Masters of Rock, nebo něco jako Rock am Ring, či pojizdný CzechTech:lol: Jinak jednou jsem viděl záběry od kluků z magnátu z nějakýho tuning srazu nějakýho vytuněnýho Transportéra.Borci ho dotlačili čistě jen kastle okýnkem tam hodily mikrofon, zalepili dveře páskou několikrát dokola do nárazníku pichli 380 a maník to celé zapnul dálkovým ovladačem. Ve finále celé auto skákalo tak půl metru nad zem a pořadatelům odvařili mikrofon, či co to tam cpali tím okýnkem,takže bohužel ani nevím množství naměřených dB
mno, takovej mazlik woofer a ta vybava k tomu krapet elektrarna
tohle hodit do punta, tak ani nepotrebujes snizeny podvozek
na show ale good.
jinak kamosi z DB dragu delali jen kravinku, ze zapli music na tom nejvetsim magnatovskym SW co delaj, na strechu auta davali mobil, mince, ciga, petku a nevim co a vsechno to skakalo, taky sranda a lidi cumeliii
tohle hodit do punta, tak ani nepotrebujes snizeny podvozek
na show ale good.
jinak kamosi z DB dragu delali jen kravinku, ze zapli music na tom nejvetsim magnatovskym SW co delaj, na strechu auta davali mobil, mince, ciga, petku a nevim co a vsechno to skakalo, taky sranda a lidi cumeliii
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Asi před třema rokama sem viděl tušim v Mimoni jak skákal 3litrovej kanistr z vodou na střeše auta.To byl teprv hukot
A kluk tady z Kladna (Láda Šíma-mondeo) má Magnat Aggressor 5000 šroubovanej 10šroubama 10mm a musel sehnat vysokopevnostní,protože obyčejný mu ulítaly tím tlakem.
A kluk tady z Kladna (Láda Šíma-mondeo) má Magnat Aggressor 5000 šroubovanej 10šroubama 10mm a musel sehnat vysokopevnostní,protože obyčejný mu ulítaly tím tlakem.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: