MOJE PUNTO - Jak to máte "Puntíci" s hudbou?

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dufi
Fiaťák

Příspěvek od Dufi »

Ja mam v aute toto: repro spectron 2x160w, radio jvc kd-g311 4x50.
Obrázek Obrázek
Reklama

Ufo_esC
Fiaťák

hm

Příspěvek od Ufo_esC »

pravdepodobne nieco taketo... Obrázek
SUZUKI SWIFT 1,5 GS AT
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Dufi: napojene priamo na radio? Ci cez zosik?
Punto MK2 1.2 8V ELX
Dufi
Fiaťák

Příspěvek od Dufi »

Arrow79 píše:Dufi: napojene priamo na radio? Ci cez zosik?
Primo na radio. Ale hraje to dobre.
Ufo_esC
Fiaťák

hm

Příspěvek od Ufo_esC »

takze na buduci tyzden idem domov tj do garaze v trebišove takze si asi ak vyda cas budem preraba kufor a len tak mimo reci menily ste niekto tie umele akoze drziaky plata? ak hej kazda rada dobra... :)
SUZUKI SWIFT 1,5 GS AT
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Ufo a ides robit aj ine, nove plato? Ci nechas povodne? Ze ci nebude to tvoje "volne"
Punto MK2 1.2 8V ELX
Ufo_esC
Fiaťák

hm

Příspěvek od Ufo_esC »

ak tak budem robit nove plato lebo som sa rozhodol ze pvojdu dva wofre hore ako su tie drziaky a je dost mozne ze tam ani tie ovaly nebudu... ale to je vecou buduceho tyzdna lebo stale netusim ci to vobec budem robit... ale dobre znacim si ta ako prveho zaujemcu o stare plato mozno ho zdedis... :lol:
SUZUKI SWIFT 1,5 GS AT
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Čaute, asi sem blbej, ale co znamená v nastavení rádia funkce SLA a MID? Dík
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Marty mas Pioneer?

SLA = Nastavenie hlasitosti jednotlivych zdrojov. Napriklad, radio ti hra tichsie ako CD, tak pri CD nastavis napr. -2 hodnotu. Radiu sa tato hodnota nastavit neda..

MID je nieco na nastavenie stredov...

ak to nieje Pioneer, tak potom neviem :lol: Ale to SLA by malo platit..
Punto MK2 1.2 8V ELX
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Arrow79 píše:Marty mas Pioneer?

SLA = Nastavenie hlasitosti jednotlivych zdrojov. Napriklad, radio ti hra tichsie ako CD, tak pri CD nastavis napr. -2 hodnotu. Radiu sa tato hodnota nastavit neda..

MID je nieco na nastavenie stredov...

ak to nieje Pioneer, tak potom neviem :lol: Ale to SLA by malo platit..
Zapoměl sem to napsat, je to pioneer. Díky :wink: , vyzkouším.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od Arrow79 »

Ufo_esC píše:ak tak budem robit nove plato lebo som sa rozhodol ze pvojdu dva wofre hore ako su tie drziaky a je dost mozne ze tam ani tie ovaly nebudu... ale to je vecou buduceho tyzdna lebo stale netusim ci to vobec budem robit... ale dobre znacim si ta ako prveho zaujemcu o stare plato mozno ho zdedis... :lol:
Cakam same dobre spravy teda :lol: Jo a ja by som to asi bez repro zobral, ved to dohodneme ;)

Marty: Jo, ale som si aj myslel, ze Pio to je :) Ohladom tych mid, nieje to nastavenie ekvalizeru pre stredy? ;) Je to dost mozne.. jo inak je to aj v navode napisane, ak nemas navod, nieje problem ho zohnat zo stranok pioneeru :)
Punto MK2 1.2 8V ELX
punťas hgt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punťas hgt »

No Nazdárek lidičky. Jsem fanda audio a i když jsem nováček, tohle jsem si nemohl odpustit. http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68 http://www.youtube.com/watch?v=_WcpfeYerps tady máte celkem slušný návod jak si z auta udělat pojizdný festival Masters of Rock, nebo něco jako Rock am Ring, či pojizdný CzechTech:lol: Jinak jednou jsem viděl záběry od kluků z magnátu z nějakýho tuning srazu nějakýho vytuněnýho Transportéra.Borci ho dotlačili čistě jen kastle okýnkem tam hodily mikrofon, zalepili dveře páskou několikrát dokola do nárazníku pichli 380 a maník to celé zapnul dálkovým ovladačem. Ve finále celé auto skákalo tak půl metru nad zem a pořadatelům odvařili mikrofon, či co to tam cpali tím okýnkem,takže bohužel ani nevím množství naměřených dB
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mno, takovej mazlik woofer a ta vybava k tomu krapet elektrarna :lol:
tohle hodit do punta, tak ani nepotrebujes snizeny podvozek :lol:
na show ale good.
jinak kamosi z DB dragu delali jen kravinku, ze zapli music na tom nejvetsim magnatovskym SW co delaj, na strechu auta davali mobil, mince, ciga, petku a nevim co a vsechno to skakalo, taky sranda a lidi cumeliii :D
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Asi před třema rokama sem viděl tušim v Mimoni jak skákal 3litrovej kanistr z vodou na střeše auta.To byl teprv hukot :D
A kluk tady z Kladna (Láda Šíma-mondeo) má Magnat Aggressor 5000 šroubovanej 10šroubama 10mm a musel sehnat vysokopevnostní,protože obyčejný mu ulítaly tím tlakem. :shock:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
punťas hgt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punťas hgt »

Jo to věřím Ten agresor destroyer je kus macka však taky stojí 50 klacků-možná už levnější už u toho nedělám,tak vůbec se neorieentuuju v cenách
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“