Poradte-odisla mi spojka alebo prevodovka?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Poradte-odisla mi spojka alebo prevodovka?
Ked sa rozbehnem tak sa mi tazko preradi do dalsej rychlosti alebo sa mi vobec neda zaradit rychlost ,ked sa aj rozbehnem a mam rychlostku na 5ke a chcem podratit na 4ku tak sa tam neco zasekne a nejde to ,ked chcem vratit do 5tky tiez to nejde ,ked som ale na mieste tak rychlosti mi idu preradovat lahko,len pocas jazdy uz nie,odysla mi spojka alebo prevodovka?
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ked mne odisla na seicente spojka (vylomena pruzinka na lamele) tak som tiez nevedel zaradit. zodvakrat sa to podarilo pri stati a vypnutom motore ale inak nie... tipujem na spojku. prevodovka by ti neodisla "na počkanie"
Paradne, modre, krasne Seicento 0.9 ... 150ooo km, 1999/5 :)
http://www.milan.konzum.sk
http://www.milan.konzum.sk
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, nejde ani tak o Punto 2 ako o HGT skus pozriet www.elitecat.sk, resp. www.auto-art.sk
Punto MK2 1.2 8V ELX
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no mne odisla spojka zo dna na den pri nejakych 100 000 km, minuly rok na jesen. Rychlost sa mi podarilo hodit len pri vypnutom motore. Pri nastartovanom som sa nepohol, nedokazal som hodit ziadnu rychlost. Ked som sa uz pohol, potom som s Bozou pomocou a velkym trapenim nejako prehodil. No nejako som sa musel do toho servisu dostat Vymena celeho kompletu spojky s robotou a vymenou oleja v prevodovke (teda aspon v servise mi povedali ze ho rovno vymenili ked robili so spojkou) ma vysla na 8 litrov
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To nebol fiatacky servis.
No jo, servisy su drahe. U nas na Orave si tak v priemere vsetky pytaju okolo 400-450 Sk bez DPH za hodinu prace K..vy zdieracske
No jo, servisy su drahe. U nas na Orave si tak v priemere vsetky pytaju okolo 400-450 Sk bez DPH za hodinu prace K..vy zdieracske
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
spojka
No ja mam Mk2, nabehanych 150 000 km a spojka zatial ( klop,klop) v pohode, akurat je uz trochu opotrebovana, zabera trosku vysoko, ale nastastie ziadne podivne zvuky aj radit ide v poho. Nechcem to prechvalit
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Do fiatu ani velkych servisov nechod, spojku dokaze vacsina sikovnych mechanikov aj v garazi. Vo fiate ta vyjde material strasne draho ,a ak si prinesies svoj tak budu strasne natahovat cas aby im nabehli hodiny. ( Cerstva skusenost )Neznackovy servis to iste.lucass81 píše:To nebol fiatacky servis.