to si myslim ze asi pre kazdeho ,kto miluje svoju partnerku ,ale vzdy len odtial potial ,nemali by ste sa navzajom obmedzovat vo svojich zalubach ci konickoch ,trosku volnosti vo vstahu nezaskodi ,vzdy to len upevni vstah ,ste si potom vzacnejsi a puto/som chcel napisat punto:)/ vo dvojici je silnejsie ........ale to zistis casom aj sam,dufam........inak zamotava sa nam tu tema a vznika tu manzelska poradna .....treba preskocit na spravnu strunu5-ko píše:No vieš, otázka vkusu. Dokázal by som sa pre ňu aj auta zbaviť. Vlastne je pre mňa najcennejšia. Takže pôjde...mafi píše:kaslat na zeny ,dojdu tam pekne baby co maju pekne trojdverove punta ,som nahodne oslovil na pumpach ,takze bude naco pozerat ,ked nas nebude bavit kukat na auta
(SK) 1.Punto srázek SK -Pieštany 22.3. - foto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zdravim hosi, som tu novy a uz pozeram ze sa mi do cesty priplietol punto zraz, rad sa zucastnim ak sa mi podari vybavit volno na ten den...len akosi som si tu nikde nevsimol cas o kolkej sa vlastne zacina zrazik...mam punto od piatku (7.3) takze rady od vas by sa mi zisli..
a este jedna vec, som clenom meganeklubu kde mame stretka skoro kazdy mesiac, niekedy kazde dva..no proste ako to vyde...vzdy sa to organizuje v inom meste a nejde o ziadne preteky, sutazenie ani nic podobne, proste stretneme sa, pokecame, dame dobry obed a sem tam ak sa podari max nejake sprinty ked je kde...neviem preco nikto nechce prist pokecat s kamosmi, teda aspon taky pocit mam ked som cital par riadkov z tohto topicu...
a este jedna vec, som clenom meganeklubu kde mame stretka skoro kazdy mesiac, niekedy kazde dva..no proste ako to vyde...vzdy sa to organizuje v inom meste a nejde o ziadne preteky, sutazenie ani nic podobne, proste stretneme sa, pokecame, dame dobry obed a sem tam ak sa podari max nejake sprinty ked je kde...neviem preco nikto nechce prist pokecat s kamosmi, teda aspon taky pocit mam ked som cital par riadkov z tohto topicu...
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TAK PRE VAS CO STE DALEKA MAM DOBRU SPRAVU ,KEDZE OKRUZNA JAZDA SA UKONCI NA RANCI POD BABICOU ,JE TAM UBYTKO ,BUD APARTMAN PRE DVE OSOBY 1000SK NA NOC ,ALEBO CHATKY PRE 2-3 LUDI ,TAM SA PLATI 300SK NA OSOBU,CO SI MYSLIM ZE JE SUPER cena,JE TAM VELKA RESTIKA PRE VYSE 100 HOSTI +VELKE PARKOVISKO
UZ SOM DAL VYROBIT ZRAZOVE NALEPKY ,TAKZE NIECO NA PAMIATKU BUDE,TEN ZRAZ OFICIALNE ZACINA 11:30 V LODENICI A ODTIAL POVEDIEME JAZDU DO TOHO RANCU POD BABICOU http://www.babica-bojna.sk/
DUFAM ZE SOM TYMTO ZISKAL VASU VESCIU DOVERU ,HLAVNE PRE TYCH CO STE Z DALEKA,AK MA NIEKTO ZAUJEM TAM PRESPAT NECH MI SEM NAPISE ,ABY SOM MOHOL ZAREZERVOVAT UBYTKO,DAKUJEM A TESIM SA NAVAS,MAFI
UZ SOM DAL VYROBIT ZRAZOVE NALEPKY ,TAKZE NIECO NA PAMIATKU BUDE,TEN ZRAZ OFICIALNE ZACINA 11:30 V LODENICI A ODTIAL POVEDIEME JAZDU DO TOHO RANCU POD BABICOU http://www.babica-bojna.sk/
DUFAM ZE SOM TYMTO ZISKAL VASU VESCIU DOVERU ,HLAVNE PRE TYCH CO STE Z DALEKA,AK MA NIEKTO ZAUJEM TAM PRESPAT NECH MI SEM NAPISE ,ABY SOM MOHOL ZAREZERVOVAT UBYTKO,DAKUJEM A TESIM SA NAVAS,MAFI
Ok rad pridem aspon to ma aky taky program takze ja potvrdzujem ucast ale zial inak mi to nevychadza len tak ze dojdem rovno na Ranc ak to nevadi.Takze ak mozem rad by som vedel aspon priblizny cas kedy budete na tom ranci.Diky.
5-ko dufam ze ides aj ty bracho?Ja berem tu svoju tiez takze baby budu pekne spolu kecat a hotovo no nie.Daj vediet ved kontakt mas a aspon si tam zrovname nejake veci ak nas tam bude vobec niekto pocuvat.
5-ko dufam ze ides aj ty bracho?Ja berem tu svoju tiez takze baby budu pekne spolu kecat a hotovo no nie.Daj vediet ved kontakt mas a aspon si tam zrovname nejake veci ak nas tam bude vobec niekto pocuvat.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no zdar... citam cosi zaujimave...konecne...
predbezne..dojdem...neni to tak daleko...a snad este donesem aj nejake prirastky z BN... SNAD
PS: a aj ostatnym tu na fore... nespite...to uz bude jar
predbezne..dojdem...neni to tak daleko...a snad este donesem aj nejake prirastky z BN... SNAD
PS: a aj ostatnym tu na fore... nespite...to uz bude jar
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk