(SK) 1.Punto srázek SK -Pieštany 22.3. - foto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
migelJTD,jasne pridite ,budem len rad,nech je fun
5-tko ,nestresuj čeče, okruzna jazda povedie z PN do Topolcian na Ranc pod Babicou kde velke parkovisko ,prijemne prostredie ,velikanska restika s ubytovanim a da sa sediet vonku aj v nutri ,zalezi od pocasia .
katy ,diky za podporu
SHANE54,v lodenici je dost velke parkovisko kedze tam byva Dobrofest,Kantry fest ,a ine akcie oto sa neboj
5-tko ,nestresuj čeče, okruzna jazda povedie z PN do Topolcian na Ranc pod Babicou kde velke parkovisko ,prijemne prostredie ,velikanska restika s ubytovanim a da sa sediet vonku aj v nutri ,zalezi od pocasia .
katy ,diky za podporu
SHANE54,v lodenici je dost velke parkovisko kedze tam byva Dobrofest,Kantry fest ,a ine akcie oto sa neboj
Kua voe ma ešte aj ukecáš... Sme chceli ísť so ženou do topolcian, takže ak pojde sporting, kontaktujeme sa telefonicky a ideme na to.
SPORTING1,2 a PIPERIKNR stále platí 0949547722
Naposledy upravil(a) 5-ko dne 31 bře 2008, 21:41, celkem upraveno 1 x.
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
5ko: uz chapu, ale v klidu, vzdyt se to musi teprve vse zaridit... a jak ctu tak uz i je
hele ja vkladam duveru do Mafiho ze to zvladne a budete to mit fajn a doufam ze se Vam ty sraziky rozjedou !!!
hlavne v lete, ted je to takove nijake, a je jasne ze ne kazdemu se do toho chce a taky pro nektere je "daleko" hlasit ucast/neucast.
hlavne vydrzat !
Mafi pokud bude potreba promazat jakykoliv tema o srazech, pisni. pro lepsi orientaci
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No vieš, otázka vkusu. Dokázal by som sa pre ňu aj auta zbaviť. Vlastne je pre mňa najcennejšia. Takže pôjde...mafi píše:kaslat na zeny ,dojdu tam pekne baby co maju pekne trojdverove punta ,som nahodne oslovil na pumpach ,takze bude naco pozerat ,ked nas nebude bavit kukat na auta
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
takze ked nepojde tak nedojdes? pekne od teba ,vidim ochotu spolupracovat ,ale len pasivnu ,velke reci a skutek utek ,pekne si sa vyfarbil ,som necakal ze si takto pod papucu ,ze bez zeny ani na krok ,smutne5-ko píše:Kua voe ma ešte aj ukecáš... Sme chcely ísť so ženou do topolcian, takže ak pojde sporting, kontaktujeme sa telefonicky a ideme na to.
Čítaš čo píšeš? Písal som až pôjde aj sporting... a že by bol on moja žena? Jo a neprovokuj keď nemáš na svoju..mafi píše:takze ked nepojde tak nedojdes? pekne od teba ,vidim ochotu spolupracovat ,ale len pasivnu ,velke reci a skutek utek ,pekne si sa vyfarbil ,som necakal ze si takto pod papucu ,ze bez zeny ani na krok ,smutne5-ko píše:Kua voe ma ešte aj ukecáš... Sme chcely ísť so ženou do topolcian, takže ak pojde sporting, kontaktujeme sa telefonicky a ideme na to.