(SK) 1.Punto srázek SK -Pieštany 22.3. - foto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
(SK) 1.Punto srázek SK -Pieštany 22.3. - foto
V sobotu 22.3.08 mame punto stretko ,alebo zraz v Piestanoch v Lodenici,vedla priehrady Slnava,kto vsetko pride odtialto zo stranky? nas pride vyse 15 Punt z Trnavy a okolia ,napiste mi sem prosim osobne kto ma zaujem a kto nie ,vdaka
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
aku adresu mas na mysli? ak myslis miesto toho zrazu tak chod na http://mapy2.atlas.sk/mapviewer/mapviewer.aspx a zadaj si do vyhladavaca Piestany , ak pojdes z Piestan do Trnavy po starej ceste ,na konci Piestan na lavej strane je nemocnica,tam odbocis a pojdes rovno po hlavnej az sa dostanes k priehrade Slnava ,no a tam uvidis aj taku zatoku ,to je lodenica a za nou je dost velke parkovisko z restikou
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
piestany -lodenica 22.3.08
no ak pride setkych 15 punt z TT tak pani budete sa mat naco pozerat ,niektore maju full tuning ,komplet kity .......ale to je v podsate jedno ,kedze ide o prvy zraz tento rok ,co by ste chceli aky program ? V prvom rade ide o nas Slovakov co mame punta ,urcite dame daku okruznu spolocnu jazdu,samozrejme lestenky a fotky nesmu chybat,co viac ? Chcete sutazit?,mozme dat sprinty,kto ma trhne tomu kupim klobasu v bufete ale sak chceme predebatovat nasu buducnost na Slovensku povymiename si kontakty na seba a hlavne si povymiename nazory a navrhy od vsetkych ucastnikov zrazu .........si myslim ze treba dako zacat .......a ja sa oto snazim ,ak to nieje vidiet niektorym ,urcite v lete budu aj dvojdnove zrazy niekde pri vode ,budeme merat dB audia ,hlucnost vyfuku a sutazit o najkrajsie auto ,samozrejme pohare pre vitazov nebudu chybat ,........takze ,bol by som rad aby nas tam bolo co najviac ,nemusia byt auta vytunovane ,ved kazdy sme raz zacinali s obycajnym autom ,privitame s usmevom kazdeho ,urcite bude dobra atmosfera
Aha.Tak to ma tesi len neviem ci tam je niekde priestor na take sprinty ci nahodou tam nedoletia policajti a ked ratas len aut z TT 15 a min 15 z inych casti slovenska tak to je 30 aut a okruzna cesta bude viest kade hm.Tych 30 aut neni malo tak mysli na to.Alebo tam bude len 15aut z TT a ty maju rozhodovat o com:O vas tuningacoch z TT.A ked v lete budes organizovat o najhlucnejsi vyfuk a trebars naj hudbu mas pristroje na meranie ci ako to bude prebiehat?
Tak potom to vyzera ze to bude.Lenze ty si policajt ale ostatny su neni tak neviem ze co a ako.A ked budu tie akcie v lete treba myslet aj na ceny co dostnu ti co vyhraju.Je toho vela na co treba myslet.A pri okruznej jazde pri takom mnozstve aut si myslim ze ze nepojdu v celku ked na ceste byvaju aj ine auta.Na inych zrazoch to robili tak ze sa objednavali policajti na zasavenie premavky a ti nieco stoja.Nezabudaj na to lenze ty si policajt tak snad ti kolegovia pomozu a odreguluju to zadara.
mafi píše:ukazem cochvilku,len nahodim nove kolesa ,potom urobim dake foto,asi tento tyzden uz
ale ja som neni klasicky zeleny policajt:)
ja viem hodil som pokec s 5-kom aj sme sa stretli a mali by sme sa stretnut aj 14teho.Ozaj a co robis toho 14teho?Mohol by si aj ty dobehnut a dame nejaky pokec a tak.
Re: piestany -lodenica 22.3.08
koukam ze to same co my v cr, pak radi prijedem na "navstevu "mafi píše: .......a ja sa oto snazim ,ak to nieje vidiet niektorym ,urcite v lete budu aj dvojdnove zrazy niekde pri vode ,budeme merat dB audia ,hlucnost vyfuku a sutazit o najkrajsie auto ,samozrejme pohare pre vitazov nebudu chybat ,........takze ,bol by som rad aby nas tam bolo co najviac ,nemusia byt auta vytunovane ,ved kazdy sme raz zacinali s obycajnym autom ,privitame s usmevom kazdeho ,urcite bude dobra atmosfera
chce to hlavne ucast a vychytat mouchy ... ale je dobre ze mas "plan" !
jsi uz nejaky srazy delal ? (vypada to tak).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz