TYP - Oprava laku.
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TYP - Oprava laku.
ahojík lidičky jsem jen ja takový puntičkář nebo i vás trápí oderky na laku?... Ja mam mistama ten lak vystiply jako bile tecky mam cerny auto a je to hodne videt zima se na tom pekne PODEPSALA:( co s tim?.. uprime receno moc se mi nechce jit a nechat dat novy kabat jednak to stoji penizky (ktere ted nemam na zbyt) a nevim jak to resit,zkousel jsem nejaky ty pasty ale .. BEZ USPECHU! poradte lidicky.. Děkuji
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Lak na Puntách (Mk1 i Mk2) stojí fakt za nic. To si musíme přiznat chlapi.
Já mám vyštípané dírky i ve světlech ! Ono je to z plastu (Mk2). Sice to není z dálky vůbec vidět a zblízka se člověk nestačí divit. Švagr má Punto, stejně staré, najeto skoro to co já a perfektní stav. Asi si tím nejezdí moc v zimě, kdy odlítavají kamínky.
Já mám vyštípané dírky i ve světlech ! Ono je to z plastu (Mk2). Sice to není z dálky vůbec vidět a zblízka se člověk nestačí divit. Švagr má Punto, stejně staré, najeto skoro to co já a perfektní stav. Asi si tím nejezdí moc v zimě, kdy odlítavají kamínky.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
italove jsou machri!!!!ten lak je opravdu.....minuli rok v lete jsem byl prinucen jet na dalnici za kamionem se sterkem....kaminky krasne skakali...Dohy píše:me to ale fakt stve mam cernou karu a je to videt jako krava proste bila se na cerny neztrati
na celem aute mam takove ty mikrotrhlinky normalne je nevidis ale za par let...aspon ho dvakrat do roka navoskuju...
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Vsechno ne. Nektery moje oderky mely i dva - tri milimetry. A to nezahladis. Ty vosky sou super, pokud to ma lehoulinky skrabanecky, nebo tukanecky. Ale tohle z te kapoty horko tezko. Samozrejme zavisi na stavu... Mensi ano, vetsi ne...jery píše:dneska prodávají vosky i s barvou to zahladí všechno
Hustokrutost
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi viclacin píše:Vsechno ne. Nektery moje oderky mely i dva - tri milimetry. A to nezahladis. Ty vosky sou super, pokud to ma lehoulinky skrabanecky, nebo tukanecky. Ale tohle z te kapoty horko tezko. Samozrejme zavisi na stavu... Mensi ano, vetsi ne...jery píše:dneska prodávají vosky i s barvou to zahladí všechno
no tak ja se taky zapojim do debaty......
prwne musim souhlasit ze pres zimu je to katastrofa.ja jsem vcera lestila Puntika a vepredu mam zakyt.diru po znaku-prelakovanou....no a uz prosvitaj tecky z kytu ! a vubec , je jich na kapote taky wic... pres sezonu to vydrzelo...takze kapota jde do laku a zbytek cele auto rozlestit pac sem tam je taky neco... !!!
a druha vec - ty laky jsou fakt katastrofa.moje auto ted uz jen obcas,je garazovane(jinak bylo sest let furt) a mam cervenou...ktera oproti nekterym jinym puntikum vypada jeste dobre.ale co jsem jednou videla....tak z cervene byla skoro ruzova
no to je tak kdyz nedavaj ochranou vrstvu bezbarw.laku. ale co bysme chteli ,ze.. za malo penez.....
prwne musim souhlasit ze pres zimu je to katastrofa.ja jsem vcera lestila Puntika a vepredu mam zakyt.diru po znaku-prelakovanou....no a uz prosvitaj tecky z kytu ! a vubec , je jich na kapote taky wic... pres sezonu to vydrzelo...takze kapota jde do laku a zbytek cele auto rozlestit pac sem tam je taky neco... !!!
a druha vec - ty laky jsou fakt katastrofa.moje auto ted uz jen obcas,je garazovane(jinak bylo sest let furt) a mam cervenou...ktera oproti nekterym jinym puntikum vypada jeste dobre.ale co jsem jednou videla....tak z cervene byla skoro ruzova
no to je tak kdyz nedavaj ochranou vrstvu bezbarw.laku. ale co bysme chteli ,ze.. za malo penez.....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
no a kdyz by to bylo na plech, tzn.ze i pres pozink a tudiz by to zaclo rezivet ???poitromasoni píše:pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi vic
ted asi budu vypadat hloupe - ale pozink je v ktere casti(vrstve) ? ja mam za to,ze mezi lakem a plechem....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jeste je tam zaklad preci..mozna metalicke laky vydrzi vice tedy meli byKaty píše:no a kdyz by to bylo na plech, tzn.ze i pres pozink a tudiz by to zaclo rezivet ???poitromasoni píše:pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi vic
ted asi budu vypadat hloupe - ale pozink je v ktere casti(vrstve) ? ja mam za to,ze mezi lakem a plechem....
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pokud ho mechanicky neposkodis tak 50let neni problem ale jak mile to skrabnes tak se to rozleze .....navic u italu tezko verit kvalite cehokoli a ten lak je opravdu zaklad kdyz uz jednou vetsinou na podvozku neco vyvaris tak dve letosni zimy a muzes to delat znova proto je zaklad prevence!!!!!!!!!!!!! proste to neni treba resit hlavne kdyz jedeKaty píše: aha, pardon )))
no akdyz by to "prorazilo" i pres ten zaklad.... jak je vlastne odolny zinek ?