TYP - Oprava laku.

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

TYP - Oprava laku.

Příspěvek od Dohy »

ahojík lidičky jsem jen ja takový puntičkář nebo i vás trápí oderky na laku?... Ja mam mistama ten lak vystiply jako bile tecky mam cerny auto a je to hodne videt zima se na tom pekne PODEPSALA:( co s tim?.. uprime receno moc se mi nechce jit a nechat dat novy kabat jednak to stoji penizky (ktere ted nemam na zbyt) a nevim jak to resit,zkousel jsem nejaky ty pasty ale .. BEZ USPECHU! :cry: poradte lidicky.. Děkuji
Reklama

Lucky Gogo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky Gogo »

Mám taky černou barvu auta a drobné vady řeším tak, že jsem si nechal při namíchání barvy na nástřik blatníku naplnit malou skleničku se štětečkem a kazíky na laku opravuju štětečkem( na malé dirky mám ořezanou špejli)-po zaschnutí přebrousím jemným šmirglíkem a zaleštím brusnou pastou
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

aha to je celkem dobry napad!!!! :wink:
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

No ja sem mel kapotu jako opiskovanou, kdyz sem to kupoval. Minulej rok na jare sla do laku a uz tam sou zase ty maly bily svine. Ale zatim tam mam asi jenom dve. A jedna rada na zaver: jezdit s kapotou zabalenou do prosteradla... To pomaha... ;-)
Hustokrutost
Patrik
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Patrik »

Lak na Puntách (Mk1 i Mk2) stojí fakt za nic. To si musíme přiznat chlapi.
Já mám vyštípané dírky i ve světlech ! Ono je to z plastu (Mk2). Sice to není z dálky vůbec vidět a zblízka se člověk nestačí divit. Švagr má Punto, stejně staré, najeto skoro to co já a perfektní stav. Asi si tím nejezdí moc v zimě, kdy odlítavají kamínky.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

me to ale fakt stve mam cernou karu a je to videt jako krava proste bila se na cerny neztrati :( :cry:
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poitromasoni »

Dohy píše:me to ale fakt stve mam cernou karu a je to videt jako krava proste bila se na cerny neztrati :( :cry:
italove jsou machri!!!!ten lak je opravdu.....minuli rok v lete jsem byl prinucen jet na dalnici za kamionem se sterkem....kaminky krasne skakali...
na celem aute mam takove ty mikrotrhlinky normalne je nevidis ale za par let...aspon ho dvakrat do roka navoskuju...
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
jery
Začátečník

Příspěvek od jery »

dneska prodávají vosky i s barvou to zahladí všechno
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

jery píše:dneska prodávají vosky i s barvou to zahladí všechno
Vsechno ne. Nektery moje oderky mely i dva - tri milimetry. A to nezahladis. Ty vosky sou super, pokud to ma lehoulinky skrabanecky, nebo tukanecky. Ale tohle z te kapoty horko tezko. Samozrejme zavisi na stavu... Mensi ano, vetsi ne...
Hustokrutost
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

lacin píše:
jery píše:dneska prodávají vosky i s barvou to zahladí všechno
Vsechno ne. Nektery moje oderky mely i dva - tri milimetry. A to nezahladis. Ty vosky sou super, pokud to ma lehoulinky skrabanecky, nebo tukanecky. Ale tohle z te kapoty horko tezko. Samozrejme zavisi na stavu... Mensi ano, vetsi ne...
pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi vic :lol:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

no tak ja se taky zapojim do debaty......
prwne musim souhlasit ze pres zimu je to katastrofa.ja jsem vcera lestila Puntika a vepredu mam zakyt.diru po znaku-prelakovanou....no a uz prosvitaj tecky z kytu ! :twisted: a vubec , je jich na kapote taky wic... pres sezonu to vydrzelo...takze kapota jde do laku a zbytek cele auto rozlestit pac sem tam je taky neco... !!!

a druha vec - ty laky jsou fakt katastrofa.moje auto ted uz jen obcas,je garazovane(jinak bylo sest let furt) a mam cervenou...ktera oproti nekterym jinym puntikum vypada jeste dobre.ale co jsem jednou videla....tak z cervene byla skoro ruzova :twisted:
no to je tak kdyz nedavaj ochranou vrstvu bezbarw.laku. ale co bysme chteli ,ze.. za malo penez..... :roll:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

poitromasoni píše:pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi vic :lol:
no a kdyz by to bylo na plech, tzn.ze i pres pozink a tudiz by to zaclo rezivet ???
ted asi budu vypadat hloupe - ale pozink je v ktere casti(vrstve) ? ja mam za to,ze mezi lakem a plechem....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Katy píše:
poitromasoni píše:pokud to neni na plech tak je to porad dobry ale ty jejich laky to je fakt neco... barva na plote vydrzi vic :lol:
no a kdyz by to bylo na plech, tzn.ze i pres pozink a tudiz by to zaclo rezivet ???
ted asi budu vypadat hloupe - ale pozink je v ktere casti(vrstve) ? ja mam za to,ze mezi lakem a plechem....
jeste je tam zaklad preci..mozna metalicke laky vydrzi vice tedy meli by
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

:oops: aha, pardon :))))
no akdyz by to "prorazilo" i pres ten zaklad.... jak je vlastne odolny zinek ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Katy píše::oops: aha, pardon :))))
no akdyz by to "prorazilo" i pres ten zaklad.... jak je vlastne odolny zinek ?
pokud ho mechanicky neposkodis tak 50let neni problem ale jak mile to skrabnes tak se to rozleze .....navic u italu tezko verit kvalite cehokoli a ten lak je opravdu zaklad kdyz uz jednou vetsinou na podvozku neco vyvaris tak dve letosni zimy a muzes to delat znova proto je zaklad prevence!!!!!!!!!!!!! :lol: proste to neni treba resit hlavne kdyz jede
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“