TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Potreboval bych do sveho Punta MK1 90 1.6 ELX namontovat alarm,mam tam asi origo ale nejde mi nijak naprogramovat,tak bych chtel dat jiny(kolem 1000Kc)-chtel bych zajistit vsechny dvere,kufr a kapotu a dyztak nejaky otresovy cidlo...Umel by nekdo namontovat???Jsem z Kolina(50km od Prahy a Pardubic)
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
- Reklama
- Buchtič
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém, nejde mi otevřít kufr klíčem, klíčem jde otočit tak do 1/3. Mám origo centrál, takže je tam taky motorek, kterej odemyká/zamyká auto nebo jak je to vyřešený?
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mne pomohlo to komplet vybrať a rozobrať celý ten zámok. Úplne najviac ako to ide, no a potom čistiť a čistiť... V našom prípade som vtedy pri čistení vybral zo zámku poriadne množstvo kamienkov, prachu, soli a podobných sra*iek. A bolo to treba riadne namazať a rozhýbať, potom fungoval bez problémov. Problém so zámkom sa zvyčajne objavil po zime a čistenie vždy pomohlo až na predminulú zimu, keď sa mi ho nepodarilo rozhýbať, tak už som na to kašlal...
- Buchtič
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
OK. No s tim centrálem mě to napadlo jenom proto, že jsem to už u některého auta viděl. Tak mě ho pomohlo pořádně prostříkat WDéčkem a už funguje
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Má někdo přípojné body na MK2? Dnes jsem hledal centrál a dveře, ale neuspěl jsem-nechce se mi rozdělávat tapec...pokud je máte, prosím o zaslání na jmrcmp@hotmail.com
Díky moc
Díky moc
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
reku som uz davno nepisal nic do tohto fora o centrale, tak idem znova niecim prispiet
Mam problem... vcera som upravoval kabelaz na tom nasom alarme CS584, skracoval som kable, lebo boli primoc dlhe. Odpojil som baterku, postupne po jednom drotiku kazdy odpojil, skratil, a znova zapojil, takze nemohlo dojst k tomu, ze som ho zapojil inde ako bol povodne (pre istotu som to este overil podla schemy - vsetko je OK). Problem je v tom, ze ked pripojim riadiacu jednotku alarmu na napajanie, tak raz pipne hukacka a samocinne sa stale dookola odomykaju a zamykaju dvere. Na dialkove nereaguje, len pipne, zablikaju blinkre. Ciiim to je, ciiiim to je? Zeby odisla riadiaca jednotka alarmu? Kto mi pomoze vyriesit tuto zahadu? [v podstate je vsetko zapojene ako bolo, akurat su tam kratsie kable]
Mam problem... vcera som upravoval kabelaz na tom nasom alarme CS584, skracoval som kable, lebo boli primoc dlhe. Odpojil som baterku, postupne po jednom drotiku kazdy odpojil, skratil, a znova zapojil, takze nemohlo dojst k tomu, ze som ho zapojil inde ako bol povodne (pre istotu som to este overil podla schemy - vsetko je OK). Problem je v tom, ze ked pripojim riadiacu jednotku alarmu na napajanie, tak raz pipne hukacka a samocinne sa stale dookola odomykaju a zamykaju dvere. Na dialkove nereaguje, len pipne, zablikaju blinkre. Ciiim to je, ciiiim to je? Zeby odisla riadiaca jednotka alarmu? Kto mi pomoze vyriesit tuto zahadu? [v podstate je vsetko zapojene ako bolo, akurat su tam kratsie kable]
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
Spájal si ich ako ? letoval či rýchlospojky ?lucass81 píše:reku som uz davno nepisal nic do tohto fora o centrale, tak idem znova niecim prispiet
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996