TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
xboy11
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xboy11 »

Potreboval bych do sveho Punta MK1 90 1.6 ELX namontovat alarm,mam tam asi origo ale nejde mi nijak naprogramovat,tak bych chtel dat jiny(kolem 1000Kc)-chtel bych zajistit vsechny dvere,kufr a kapotu a dyztak nejaky otresovy cidlo...Umel by nekdo namontovat???Jsem z Kolina(50km od Prahy a Pardubic)
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Obrázek
Reklama

filippek
Začátečník

Příspěvek od filippek »

Nikdo neporadi pls? Nejakej autoelektrikar :oops:
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Mám problém, nejde mi otevřít kufr klíčem, klíčem jde otočit tak do 1/3. Mám origo centrál, takže je tam taky motorek, kterej odemyká/zamyká auto nebo jak je to vyřešený?
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Buchtič píše:Mám problém, nejde mi otevřít kufr klíčem, klíčem jde otočit tak do 1/3. Mám origo centrál, takže je tam taky motorek, kterej odemyká/zamyká auto nebo jak je to vyřešený?
Ja tam mel OBYC zamek jako je ve dverich ridice... mas tahlo z introse ne ;) casto ty zamky nejdou ...
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Taky mi fungoval asi 14 dní,pak odešel do věčných lovišť.Zustalo otvírání z introše a přidělal sem ještě otvírání na dálku a je klid
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
punteliin
Začátečník

Příspěvek od punteliin »

jojo mně taky nefunguje...přesně jak říkáš.jen občas se zadaří,ale to je fakt náhoda :) musím ho otvírat páčkou
Fiat Punto 60SX r.v. 1997
Thor
Fiaťák

Příspěvek od Thor »

Mne pomohlo to komplet vybrať a rozobrať celý ten zámok. Úplne najviac ako to ide, no a potom čistiť a čistiť... V našom prípade som vtedy pri čistení vybral zo zámku poriadne množstvo kamienkov, prachu, soli a podobných sra*iek. A bolo to treba riadne namazať a rozhýbať, potom fungoval bez problémov. Problém so zámkom sa zvyčajne objavil po zime a čistenie vždy pomohlo až na predminulú zimu, keď sa mi ho nepodarilo rozhýbať, tak už som na to kašlal...
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

OK. No s tim centrálem mě to napadlo jenom proto, že jsem to už u některého auta viděl. Tak mě ho pomohlo pořádně prostříkat WDéčkem a už funguje :)
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
punteliin
Začátečník

Příspěvek od punteliin »

tak díky moc za radu :) dnes jsem to WD šel koupit do OBI, nastřikal a za 5 minut už to fungovalo jak po másle...fakt paráda. díky :wink:
Fiat Punto 60SX r.v. 1997
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

zadny zamok urcite vycistit, ja som to robil asi 4x a v pohode stale :wink:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
jamir
Fiaťák

Příspěvek od jamir »

Má někdo přípojné body na MK2? Dnes jsem hledal centrál a dveře, ale neuspěl jsem-nechce se mi rozdělávat tapec...pokud je máte, prosím o zaslání na jmrcmp@hotmail.com

Díky moc :)
Fiat Punto MK1 1.2i 75 ELX
lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

reku som uz davno nepisal nic do tohto fora o centrale, tak idem znova niecim prispiet :)

Mam problem... vcera som upravoval kabelaz na tom nasom alarme CS584, skracoval som kable, lebo boli primoc dlhe. Odpojil som baterku, postupne po jednom drotiku kazdy odpojil, skratil, a znova zapojil, takze nemohlo dojst k tomu, ze som ho zapojil inde ako bol povodne (pre istotu som to este overil podla schemy - vsetko je OK). Problem je v tom, ze ked pripojim riadiacu jednotku alarmu na napajanie, tak raz pipne hukacka a samocinne sa stale dookola odomykaju a zamykaju dvere. Na dialkove nereaguje, len pipne, zablikaju blinkre. Ciiim to je, ciiiim to je? ;) Zeby odisla riadiaca jednotka alarmu? Kto mi pomoze vyriesit tuto zahadu? [v podstate je vsetko zapojene ako bolo, akurat su tam kratsie kable]
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

lucass81 píše:reku som uz davno nepisal nic do tohto fora o centrale, tak idem znova niecim prispiet :)

Mam problem... vcera som upravoval kabelaz na tom nasom alarme CS584, skracoval som kable, lebo boli primoc dlhe. Odpojil som baterku, postupne po jednom drotiku kazdy odpojil, skratil, a znova zapojil, takze nemohlo dojst k tomu, ze som ho zapojil inde ako bol povodne (pre istotu som to este overil podla schemy - vsetko je OK). Problem je v tom, ze ked pripojim riadiacu jednotku alarmu na napajanie, tak raz pipne hukacka a samocinne sa stale dookola odomykaju a zamykaju dvere. Na dialkove nereaguje, len pipne, zablikaju blinkre. Ciiim to je, ciiiim to je? ;) Zeby odisla riadiaca jednotka alarmu? Kto mi pomoze vyriesit tuto zahadu? [v podstate je vsetko zapojene ako bolo, akurat su tam kratsie kable]
Spájal si ich ako ? letoval či rýchlospojky ?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

elektrikarske rychlospojky
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

lucass81 píše:elektrikarske rychlospojky
Nič v zlom ale viem čo budeš robiť cez výkend :lol: :lol:
zober letovačku a sprav to isté čo si už robil káblik po kábliku a poriadne zaizolovať a možno aj zistíš ktorý bol zlý spoj :wink: hold vyhodené prašule za rychlospojky
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“