MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Arrow79
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To ano Vsetky tohtorocne Pio maju novu funkciu, vola sa Sound Retriever a mala by zlepsovat vysledny zvuk mp3. Najskor som si myslel, ze to bude len nejaka kravina, ale ono to vazne znie lepsie. Ma dve moznosti nastavenia. Budem testovat este viac.
Mno a ohladom auta, poistovna je viacmenej uz skoro vybavena, co ma caka, kupit nove narazniky a dat ich nalakovat. V plane zatial zadny z 5dv, predny z 3dv. Moze sa to ale este zmenit
Mno a ohladom auta, poistovna je viacmenej uz skoro vybavena, co ma caka, kupit nove narazniky a dat ich nalakovat. V plane zatial zadny z 5dv, predny z 3dv. Moze sa to ale este zmenit
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ked je ten Sound Retriever vypnuty, tak je zvuk rovnaky ako na starom Pio (nastavenia mam uplne identicke, aj co sa tyka QFactoru). Sound Retriever mam momentalne na 1tke, je to fajn. A inak, funguje aj na klasicke Audio CD, dnes som pocuval nejake stare U2, bez SRtrv to bolo take "stare" proste, ked som ho zapol tak to bolo lepsie o dost Inak, som dnes videl aj 5000UB, tie tlacitka su pri nom leskle, cize som aj vcelku rad, ze som zobral tu 4000UB. 5000tka ma ale vyhodu v USB zozadu. Mno, ved uvidime, nejak sa mi zapacilo este DEH-7900UB z minulorocnej varky
Mno a ovladanie je vcelku dobre, uz som si zvykol, ze posun joystickom hore znamena posun pozicii 1, 2, 3, 4... atd.. posun doprava otvara ponuku a dolava sa vraciam o jedno menu vyssie. Funkcia List mi ukaze adresare na CD a viem si rychlo cez ne prepinat co chcem pocuvat. Som spokojny.
Jo, forum www.talkaudio.co.uk pise, ze ich 4000UB potiahla HDD, skusal som svoj WD Passport 120GB ale ma malo stavy, cize neviem
Mno a ovladanie je vcelku dobre, uz som si zvykol, ze posun joystickom hore znamena posun pozicii 1, 2, 3, 4... atd.. posun doprava otvara ponuku a dolava sa vraciam o jedno menu vyssie. Funkcia List mi ukaze adresare na CD a viem si rychlo cez ne prepinat co chcem pocuvat. Som spokojny.
Jo, forum www.talkaudio.co.uk pise, ze ich 4000UB potiahla HDD, skusal som svoj WD Passport 120GB ale ma malo stavy, cize neviem
Punto MK2 1.2 8V ELX