Budu mit Multinku brzy :)
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
rozvícená kontrolka vstřiku oznamuje jiný, tedy menší či větší plnící tlak než na který je vstřikovač nastavený, tedy buď je vstřikovač v háji, nebo jsi natankoval nekvalitní naftu, buďto je v ní nějaký bordel, nebo voda. Ve většině případů stačí nalít do nádrže kvalitní aditivum a po pár ujetých km kontrolka zhasne a každopádně tankovat kvalitní naftu, pokud nic z toho nepomuže, připrav se na nový vstřikovač.
www.minimaxa.cz
- Reklama
Zkusim aditivum
No jelikoz mam pres trictvrte nadrze, tak musim zkusit nejake aditivum. poradite jake? Zatim to sviti jenom obcas, a vzdy tak po 5 az 10 km jizdy, ale kdyz se rozsviti, tak uz nezhasne, az do noveho startu. Bral jsem tady u nas od Totalu naftu, tak nevim ze by byla vazne spatna? Diky kluci, Martin
Aditivum
tak jsem jel na Shellku, koupil jsem aditivum Shell, nalil jsem totam, a je to jeste horsi, uz se rozveci skoro hned jak se rozjedu, ale auto jede uplne normalne, nekouri, tahne, tak vubec nevim...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aditivum
Bude to chvilku trvat. Musí se ti ten systém pročistit. Někomu to trvá třeba dvě plné nádrže. Taky by možná stálo za to vyměnit palivovej filtr. Schválně - kdys ho naposled měnil? No a pokud nic nezabere, tak bude asi něco fakt se vstřikama...mt3 píše:tak jsem jel na Shellku, koupil jsem aditivum Shell, nalil jsem totam, a je to jeste horsi, uz se rozveci skoro hned jak se rozjedu, ale auto jede uplne normalne, nekouri, tahne, tak vubec nevim...
Re: Budu mit Multinku brzy :)
Viem - stará téma.
Rok som aj ja šťastným majiteľom Mulinky, je to skvelé auto.
Aditíva - do nafty VIF, všade Metabond...poteniu okien výborne bráni silikónová podstielka pre mačky, nasypaná do punčochy, pohodená pod čelným skolom (aj v manželkinom Punte)
Rok som aj ja šťastným majiteľom Mulinky, je to skvelé auto.
Aditíva - do nafty VIF, všade Metabond...poteniu okien výborne bráni silikónová podstielka pre mačky, nasypaná do punčochy, pohodená pod čelným skolom (aj v manželkinom Punte)
2004 Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD (84.5 kW / 115 PS
Multipla JTD r.v. 2005 (zabavila mi ju manželka a učí ju na benzín :D :D :D )
Punto 1.9JTD - - r.v. 1999 - EX)
(Punto 1.1 - r.v. 1995 - EX)
(všade kam smú - Metabondy)
Multipla JTD r.v. 2005 (zabavila mi ju manželka a učí ju na benzín :D :D :D )
Punto 1.9JTD - - r.v. 1999 - EX)
(Punto 1.1 - r.v. 1995 - EX)
(všade kam smú - Metabondy)