TUNING - Alu kola, pneumatiky a podložky
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
rozteč
zdravim, mam moznosť kupit na punto svoje punto mkII 16" elektrony ale roztec tam je 4x100 (z BMW) ten chalan robi v pneuservise a vravel ze by sa to malo dat v pohode nahodit aj bez nejakych medzikusov alebo podloziek... co vy nato?!?!
mkII 1,9 JTD - cuore sportivo
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle rozměr má Lucky Gogo, tak ho kontaktuj..duffman píše:Zdarec,mám prosbu...Nemáte někdo na puntu MK1 obuto 185/55/15 ?? ET mám asi 35...nevím to jistě...kola jsou OZ Chtěl bych vědět,když to obuju na origo podvozek,jestli to nebude někde štrejchat,třeba v zatáčkách,když to naložím nebo tak...dík
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
No tak 185/55/15 neviem ja mám 195/50/15 a pri prepružení mi v zadu kolo štrejchne o kastli ale iba ked to mrskne na doraz ! Preto neviem čo to spraví pri výške pneu 55duffman píše:Zdarec,mám prosbu...Nemáte někdo na puntu MK1 obuto 185/55/15 ?? ET mám asi 35...nevím to jistě...kola jsou OZ Chtěl bych vědět,když to obuju na origo podvozek,jestli to nebude někde štrejchat,třeba v zatáčkách,když to naložím nebo tak...dík
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Re: rozteč
Ked pozrieš vpredchádzajúcich diskuziách tak zistíš že sú v ponuke aj skrutky z plovoucí hlavou a tie kompenzujú ten rozdiel ! Čo viem tak ich používa aj Katy. Takže v pohode už si len objednaj správny kúžok na vystredenie disku a hotovoeroz píše:zdravim, mam moznosť kupit na punto svoje punto mkII 16" elektrony ale roztec tam je 4x100 (z BMW) ten chalan robi v pneuservise a vravel ze by sa to malo dat v pohode nahodit aj bez nejakych medzikusov alebo podloziek... co vy nato?!?!
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam taky kola s 4x100 a šrouby s plovoucí hlavou.Pokud dáš obyč šrouby,kurvjej se závitymajco píše:Ked pozrieš vpredchádzajúcich diskuziách tak zistíš že sú v ponuke aj skrutky z plovoucí hlavou a tie kompenzujú ten rozdiel ! Čo viem tak ich používa aj Katy. Takže v pohode už si len objednaj správny kúžok na vystredenie disku a hotovoeroz píše:zdravim, mam moznosť kupit na punto svoje punto mkII 16" elektrony ale roztec tam je 4x100 (z BMW) ten chalan robi v pneuservise a vravel ze by sa to malo dat v pohode nahodit aj bez nejakych medzikusov alebo podloziek... co vy nato?!?!
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Zdravím. Chtěl byh se zeptat v souvislosti s títmo problémem - jaký vnitřní průměr kroužku má punto II? DíkVencapunto píše:Já mam taky kola s 4x100 a šrouby s plovoucí hlavou.Pokud dáš obyč šrouby,kurvjej se závitymajco píše:Ked pozrieš vpredchádzajúcich diskuziách tak zistíš že sú v ponuke aj skrutky z plovoucí hlavou a tie kompenzujú ten rozdiel ! Čo viem tak ich používa aj Katy. Takže v pohode už si len objednaj správny kúžok na vystredenie disku a hotovoeroz píše:zdravim, mam moznosť kupit na punto svoje punto mkII 16" elektrony ale roztec tam je 4x100 (z BMW) ten chalan robi v pneuservise a vravel ze by sa to malo dat v pohode nahodit aj bez nejakych medzikusov alebo podloziek... co vy nato?!?!
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pado píše:Nazdar puntaci. Mam dat na punto mk1 letne pneu 155/70 R13 alebo 165/60R14 ALEBO 165/65R14 Vsetky druhy mam pisane v techn.preukaze.
Ktore budu lepšie vyzerat? Disky mam plechače.Teraz su tam 155/70R13.Na hlinikove disky zatial nemam financie.Vdaka za každu radu.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Original 14" elektrony na fiat Punto MK2 - dam na ne aj gumu 185/60 ? Mal som tam 165/70 ? Uz som sa tu raz pytal na to, ale neviem aku maju tie disky hodnotu "J"
A btw, ked uz sme pri pneumatikacj: Yokohama c.drive - je to dobra guma? V pneuservise mi ju odporucili, ze ked chcem nie drahu a dobru gumu, ze je to dobra volba.
A btw, ked uz sme pri pneumatikacj: Yokohama c.drive - je to dobra guma? V pneuservise mi ju odporucili, ze ked chcem nie drahu a dobru gumu, ze je to dobra volba.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tiez origo, samozrejme ine luce, a sa mi zda ze rozmery su rovnake (J=6 alebo 6,5) a mam na tom nahodene 185/60 R14. a v poho.
inac tie yokohamy su vcelku v pohode, v tej cenovej kategorii maju pomerne dobre referencie. ja teraz asi pojdem do Barum bravuris. uz by mohli byt za dobru cenu.
inac tie yokohamy su vcelku v pohode, v tej cenovej kategorii maju pomerne dobre referencie. ja teraz asi pojdem do Barum bravuris. uz by mohli byt za dobru cenu.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D