DISKUZE - Vloupaní a kradez
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Ja eletrice vubec nerozumim, takze sem si to nechal namontovat. Narazil sem na fajn kluka primo z FIATu, kterej ty Jablotrony i dela a ten mi to tam za 1500,- namontoval. Sam bych se do toho nepoustel, protoze u tech FIATu to je prej dost slozity a pri spatnym zapojeni muze dojit klidne k vystreleni balonu a odpaleni compu.Dohy píše:ten jablotron to sis u NICH NECHAL UDELAT ,?nebo koupil a sam montoval?... chci alarm na central od fiatu co je..
S imobilizerem je akorat o par sekund prace navic... A to nejsem profik... Samozrejme neudela se to jenom se sroubovakem...Dohy píše:jeste se tak zeptam a ten IMOBILIZER?... to jako pro ty profíky nic neni?... u me treba fakt jako facha... ja vím vykrade ho ale neodjede.. to prece neni spatna vec ne?..
Hustokrutost
V Dnešní době není moc problém ani ten alarm. Četl jsem nedávno jeden zajímavý článek (malá anonymní zpověď zloděje aut), tam chlapík o alarmech nemluvil jako o problému. V noci stačí každou půlhodinu kopnout do pneumatiky, ať auto řve a majitel buď alarm vypne, nebo ho prostě ignoruje. Dalším řešením je pak odstřihnout drát vedoucí k řvoucímu megafonu. Alarm se sice spustí, ale jaksi jej nikdo neuslyší. Když ti někdo auto chce ukradnout, tak ho stejně ukradne. Sám ale chci co nejrychleji dávat tajný spínač, ať to těm ludrám aspoň trochu ztížím.
O tom clanku sem se tu zminoval. btw - vypinac. Podle myho takovej zlodej jako ten z toho clanku asi moc dobre ví kam sahnout...Mosťa píše:V Dnešní době není moc problém ani ten alarm. Četl jsem nedávno jeden zajímavý článek (malá anonymní zpověď zloděje aut), tam chlapík o alarmech nemluvil jako o problému. V noci stačí každou půlhodinu kopnout do pneumatiky, ať auto řve a majitel buď alarm vypne, nebo ho prostě ignoruje. Dalším řešením je pak odstřihnout drát vedoucí k řvoucímu megafonu. Alarm se sice spustí, ale jaksi jej nikdo neuslyší. Když ti někdo auto chce ukradnout, tak ho stejně ukradne. Sám ale chci co nejrychleji dávat tajný spínač, ať to těm ludrám aspoň trochu ztížím.
Re: to katy
A jak se dostaneš do auta, když ti klekne baterka ? Dyť neotevřeš ani kapotu ?!Kosta píše:nEVIM JESTLI JE LEVNEJ ALE me levnej celkem prisel mam auto alarm o Jablotronu je to ceska znacka z jablonce ktera se zajima o zabezpeceni aut a bytu.Mam zavareny kliky vyndany cudliky a alarm s odskokama od Jablotronu a do auta se me dostanes jedine s ovladacem nebo ze vymlasknes vokno...
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
. Tak ten mam i ja a u nas na ty zlodeje amatery to bohate staci.KUFI píše:Alarmy od Jablotronu zde: http://www.jablotron.cz/autotechnika.ph ... autoalarmy
Ve svete je povazovanej za kvalitu a je docela levnej. Ja mam od nich jednoduchej alarm s dalkovym cidlem k centralu(posledni model s plovoucim kodem). Pokud si centralni jednotka nenacte kod z dalkovyho ovladace, ale auto je odemceno mechanicky, tak se sputi alarm (sirena, blinkry). Vyslo me to na 1550,- a daj se s tim delat ruzny sikovny vecicky. Auto se treba samo zamkne po 30s, zhasne svetla a vytahne okna. Nebo se po namontovani moturku za 250,- da pouzit na odskok kufru, apod. srandy.
to Patrik
hehe me kleknout baterka nemuze mam to jisteny mam tam kapacitatory a vyhybky takze baterka je porad doplnovana kdyz auto hraje a kdyz ne doplni se to kam baterka potrebuje a kapacitator to utne a hlida napeti
hezky clanky.....
ma nekdo GEMINY alarm ?
asi to padne bud na "jabko" nebo "geminu".... a ty tajny vypinace se mi zda ze ma cim dal vic lidi tak aby to nebylo pro zlodeje za chvili taky pak hracka
jinak k tem odskokum - ja jezidla i v zime a mit je na aute tak se do nej asi nedostanu pac mi primrzly dvere a nedostala jsem tam skoro ani normlane.
jinak se daj otewrit dvere se zaw.klikama taky
ma nekdo GEMINY alarm ?
asi to padne bud na "jabko" nebo "geminu".... a ty tajny vypinace se mi zda ze ma cim dal vic lidi tak aby to nebylo pro zlodeje za chvili taky pak hracka
jinak k tem odskokum - ja jezidla i v zime a mit je na aute tak se do nej asi nedostanu pac mi primrzly dvere a nedostala jsem tam skoro ani normlane.
jinak se daj otewrit dvere se zaw.klikama taky
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy: jestli se rozhodujes mezi temato dvouma, tak jabko. Ale jestli by ti nevadil jinej, tak dobry a cenove priznivej je Magicar. Kolik do toho chces vrazit? Magicar dela i s pagerama a ceny a vybava sou pomerne slusny. Kvalita nevim, nemam zkusenosti. Ale kdybych ted mel prachy, tak bych prodal svuj a koupil si jinej...
Jinak co bych od zakladniho alarmu chtel: aby umel otevirat kufr, mel naklonovy cidlo a ultrazvuk. Mozna otres. Zbytek veci uz maji vsechny alarmy.
Jo a az se pro nejakej rozhodnes, nepis to sem... Nikdy nevis, kdo to cte...
Jinak co bych od zakladniho alarmu chtel: aby umel otevirat kufr, mel naklonovy cidlo a ultrazvuk. Mozna otres. Zbytek veci uz maji vsechny alarmy.
Jo a az se pro nejakej rozhodnes, nepis to sem... Nikdy nevis, kdo to cte...
Hustokrutost
jasny
Magicar prej neni dobrej a nawic drahej (se mi zda).
a co mas ty za alarm ?
ja chci infazvuky,plowoucak a na otevreni dveri....pak jestli neco nawic asi. cenova neco do 5tis. + central a bezp.folie jestli sezenu.
proste chci pro to udelat max.
Magicar prej neni dobrej a nawic drahej (se mi zda).
a co mas ty za alarm ?
ja chci infazvuky,plowoucak a na otevreni dveri....pak jestli neco nawic asi. cenova neco do 5tis. + central a bezp.folie jestli sezenu.
proste chci pro to udelat max.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Zamykani rad. paky
Muj nazor ...
Imobilizer - na nic, alarm - na nic. Do auta se Vam stejne dostanou, jde spise o to, aby neodjeli, popr. abych vedel, ze se snim neco deje ...
Nejlepe kombince - mechanika na zab. zpatecky + jine (na opr. vypinac) - ja sam mam mam jeden DL (od pocatku), bez neho bych si uz zadne i jine auto ani nedokazal prestavit, jsou dostupne na nasem trhu cca 3 typy, toto je jeden z nich. Montaz cca 2 hod, cena cca 5000 Kc. Pokud bych si to chtel zabezpecit vice - dam snimace na otevreni dveri - vysilaji signal o "navsteve" - mozne na mobil. Otazka je, zda se to do auta typu Punta ekon. vyplati ???
Vsechno jine je dle me ztrata casu a penez.
Imobilizer - na nic, alarm - na nic. Do auta se Vam stejne dostanou, jde spise o to, aby neodjeli, popr. abych vedel, ze se snim neco deje ...
Nejlepe kombince - mechanika na zab. zpatecky + jine (na opr. vypinac) - ja sam mam mam jeden DL (od pocatku), bez neho bych si uz zadne i jine auto ani nedokazal prestavit, jsou dostupne na nasem trhu cca 3 typy, toto je jeden z nich. Montaz cca 2 hod, cena cca 5000 Kc. Pokud bych si to chtel zabezpecit vice - dam snimace na otevreni dveri - vysilaji signal o "navsteve" - mozne na mobil. Otazka je, zda se to do auta typu Punta ekon. vyplati ???
Vsechno jine je dle me ztrata casu a penez.
Vasek