porucha?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
aforizmus
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

porucha?

Příspěvek od aforizmus »

chcem sa opytat ci ste sa niekto stretli s tymto? nastastie nejde o poruchu agregatu, ide o karoseriu. Strasne tazko sa mi otvaraju dvere, netusim preco, pozeral som sa a nie su ani ovisnute, ani nic, ale ked chcem dvere otvorit, musim sa poriadne zapriet, niektorym babam sa to ani nepodari.

A este nieco, nedavno som menil loziska, a po prejdeni cca 700km mam zasa pocit ze je to este horsie ako pred vymenou (stare loziska boli v dezolatnom stave), teraz pocujem este prenikavejsi suchot pri rychl. cca 60-70km/h prechodom pravotocivou zakrutou :( som z toho uz fakt zufaly, neviem teraz ci musim menit znovu loziska alebo co?! pri kontrole zavesu, pruzenia, tlmica, sme na nic neprisli, vsetko sa javilo uplne v normale.
Ak mate niekto s tym skusenosti a stretli ste sa s tym uvitam akekolvek rady.
DAKUJEM
Bravo 1.9TD 100PS -- bejvavalo
ted -- Omega 2.5 V6 170PS
Reklama

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

A dvere ti nejdou odlepit od karoserie, nebo ti proste nejdou otacet na pantech? Me se stava na Puntu, ze se horni ram dveri pricapne na gumu a jelikoz lakovany povrch po ciste gume klouze spatne, tak dou spatne otevrit, resp. prekonat ten pocatecni odpor. Vyresi to teflonovej sprej...

No a s tema loziskama. Delals to ty, nebo servis? Segre delali na Puntu v nemecku lozisko v kole a nedotahli poloosu. Dojela do ČR a davalo se lozisko novy. Pokud je malo dotazena poloosa, tak se lozisko pomerne rychle vys..e. A nehuci ti nahodou poloosa?
Hustokrutost
PiP
Začátečník

Příspěvek od PiP »

Tie nové ložiská si lisoval pod lisom, alebo vtĺkal pomocou kladiva. :?:
aforizmus
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NZD

Příspěvek od aforizmus »

myslim si ze moje problemy s tymi loziskami uz vypadli, vcera som prezuval, dal som tam DUNLOP SPORT 185/60 R14 82H a ako zazrakom mi to uz v zakrute prestalo hucat, podla papierav som si vsimol, ze zimne pneu. co som mal, neboli predpisane vyrobcom, mal som tam dokonca rozmer 165, co nie je pripustne pre tento model, no proste moja nesikovnost! Priznavam sa?! :oops: zvaloval som chybu na lozisko, no sice pred vymenou lozisk som mal pravdu.. Dufam ze sa takychto fatalnych chyb vyvarujem, mozno ma ospravedlni, ze auto mam iba od januara.. :D
Bravo 1.9TD 100PS -- bejvavalo
ted -- Omega 2.5 V6 170PS
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

To, ze tam byly 165, to bych neresil. Spis, co to bylo za gumy, nektery proste huci, nektery hodne, nektery malo... Takze tvoje chyba to nebyla...
Hustokrutost
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“