no právě, ty tvoje tapecy bych teda čalounit nechtěl:D ty obyčejný co mám třeba já jsou vklidu, to je jenom rovná plocha:) no a co ten lak? nějak jsem nepostřehl, jestli je už něco novýho:)
Tak vím, že když si ho kupoval Johnny tak za něj chtěli 100 Kč, takže to vidím taky na tu stovku. Horší to bude s poštovným na Slovensko. Stačilo by to poslal jen v bublinkové obálce, ale kolík si za to veme pošta to nevím.
Oki mozme sa dohodnut na 100Kc to je uplne v poho a kludne to mozes poslat v tej obalke... to postovne ma az tak netrapi hehe len aby ten vypinacik bol dobry...
Naposledy upravil(a) Vesto dne 17 úno 2008, 14:12, celkem upraveno 1 x.
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
2Dohy&Johny: No lak zatial nist noveho....este si lakyrnik len auto pripravuje musel dat dole tu farbu a nanovo to robi vsetko...ked bude nieco new tak to sem hodim nebojte
Díval jsem se podle váhy zásilky a buď by to bylo kolem 30 nebo 110 Kč. Spínač vyzkouším u Johnyho v autě, aby byl otestovanej, protože já ho měl spolu s tapecem. Ale měl by být OK. No a převod peněz uděláme jak? Pokud by si měl účet v Slovenskej sporitelňi, tak by to bylo OK, jinak asi nějak obálkou ))))
Peniazky: normlane tu obalku posles na dobierku to znamena ze ked ju budes odovzdavat na poste tak povies postarke ze chces aby druha strana teda prijimatel zaplatil napises tam sumu aj s postovnym a mne ked to pride tak pri preberani vlastne musim za tu zasielku zaplatit a tebe potom dojde domov z posty listok o zaplateni zasielky a pojdes si peniaze vybrat na postu...uplne jednoduche
Na Slovensko je to to iste....Neboj ak ces tak ti poslem moje udaje a mozes to poslat ak je ten vypinacik funkcny hehe ozaj este by bodla jeho foto ak by sa dalo
Takn dneska mi dokoncil calunik prvy tapacir vyzera to celkom fajn hoci to neni uplne dokonale su tam nejake malinke nedokonalosti ale tak ocalunit take divoke tvary dalo aj profi calunikovi zabrat hehe
Vesto píše:Takn dneska mi dokoncil calunik prvy tapacir vyzera to celkom fajn hoci to neni uplne dokonale su tam nejake malinke nedokonalosti ale tak ocalunit take divoke tvary dalo aj profi calunikovi zabrat hehe
No cely interier ma vyde 20....Je to kombinacia bezova koza a smotanova kozenka....Tu kozu som vychytal v akcii za polovicu....hehe tak preto je to len tolko...