MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Semo: Uz nejdem spekulovat s tymi prednymi sedackami...ostanu take ake su len sa zvyraznia tie bocnice...uvidime ako to bude vyzerat vo finale...vsak keby to nebolo to prave orechove sedacky sa mozu vzdy vymenit za ine a ocalunit to nie je problem...
2Katy:
2Katy:
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes som sa vratil z BA a priniesol som si so sebou komplet nove tapaciry ku ktorym som dostal aj repraky a el. ovladanie okien aj s komplet mechanizom a elektrikou a idem tie moje hnusne svihadla prerobit na el. okna hehe som mega stastny hned zajtra idem tapeci odniest k calunikovi nech sa realizuje hehe...Ozaj prosba na vas vsetkych ak by ste mali niekto doma jeden zbytocny gombik na otvaranie el. okna na spolujazdcovu stranu tak by som ho zobral hned lebo mne tam chyba
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Vesto"]Tak dnes som sa vratil z BA a priniesol som si so sebou komplet nove tapaciry ku ktorym som dostal aj repraky a el. ovladanie okien aj s komplet mechanizom a elektrikou a idem tie moje hnusne svihadla prerobit na el. okna hehe som mega stastny hned zajtra idem tapeci odniest k calunikovi nech sa realizuje hehe...Ozaj prosba na vas vsetkych ak by ste mali niekto doma jeden zbytocny gombik na otvaranie el. okna na spolujazdcovu stranu tak by som ho zobral hned lebo mne tam chyba
to chces jako vypinac na okno ? .zbytocny gombik na otvaranie el. okna na spolujazdcovu stranu
to chces jako vypinac na okno ? .zbytocny gombik na otvaranie el. okna na spolujazdcovu stranu
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
JJ chcem ten vypinac na spolujazdcovej strane aby to aj nejak vyzeralo no nie ? Hehe...Ps: Som ani nevedel ze su to tapaciry z ELX-ka ale som rad vyzeraju husto....Uz su aj u calunika a zacinaju sa calunit tak uvidime ako to dopadne
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To 1/3JohnnyBOSS: No ten chuchvalec kablov je kompletna elektrika co bola pod palubnou doskou aj z relatkamy....A odtial si budem musiet vybrat len elektriku na okna....Sme koli tej elektrike rozoberali 2 hodiny cele punto co tam na vrakaci mal hehe ale myslim si, ze moj elektrikar si s tym hravo poradi....lol:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak jo, ja jsem myslel, že to budeš dělat sam:) a co ty sedačky, jak to vypada?:)Vesto píše:To 1/3JohnnyBOSS: No ten chuchvalec kablov je kompletna elektrika co bola pod palubnou doskou aj z relatkamy....A odtial si budem musiet vybrat len elektriku na okna....Sme koli tej elektrike rozoberali 2 hodiny cele punto co tam na vrakaci mal hehe ale myslim si, ze moj elektrikar si s tym hravo poradi....lol:
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2JohnyBOSS: No sedacky sa este nerobia tie predne...calunik sa teraz trapi s mojimi tapacirmy novymi lebo maju divoke tvary a tazko sa calunia hehe
2Abusacek: No ak mas ten spinacik a je funkcny tak ho berem hned povedz kolko by si zan cel ?
2Abusacek: No ak mas ten spinacik a je funkcny tak ho berem hned povedz kolko by si zan cel ?