ZTRATA KLICU , PROSIM PORADTE
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ZTRATA KLICU , PROSIM PORADTE
cau, tak se mi podarilo ztratit jedinej klic co sem mel od seicenta r.v.2001 ... takze ted mi stoji jen tak u baraku zamceny, nevim co mam delat vubec, chtel bych z toho vyjit co mozna nejmin chudej ale z toho co vim bo sem se docetl to bude poradna palka
... prosim poradte jestli mate nejakou radu bo zkusenosti, diky moc
... prosim poradte jestli mate nejakou radu bo zkusenosti, diky moc
- Reklama
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To není tak docela pravda, Seicento od 10/2000 (MPI) už NEMÁ červený master klíč (stejně jako Punto II), na CODE kartě je jak mechanický tak i elektronický kód. Dále není pravda, že je nutné měnit řídící jednotku motoru, kód klíčů je uložen v řídící jednotce CODE a ta je pod palubkou. Vím to, protože mě řídící jednotku motoru měnili kvůli její závadě a žádné kódy se nepřehrávaly a klíče mě zůstaly původní. Tak že to vidím jenom na novou sadu zámků s klíči (nebo jenom klíče) jejichž kódy nahrajou v autoriz. servisu do jednotky CODE. Jinak je to pech, ale při koupi ojetiny je dobré vyžadovat i druhý klíč od auta a když není, tak hned nechat udělat druhý klíč a oba znovu nahrát do jednotky CODE, čímž se ten chybějící klíč vymaže a pro auto si tak nemůže někdo přijít (teda může, ale nenatočí to ), například ten kdo si nechal jeden původní klíč. Tak asi tak.m6564xp píše:Klíč ti udělají pokud máš tu modrou CODE kartu a červený master klíč k nakodování klíče, který Ti pošlou, udělají totiž klíč který půjde do zámku ale kód k immo se do něj musí přehrát z master klíče. Pokud tyhle věci nemáš je zbytečné se tam i ptát.
Naposledy upravil(a) radek.s dne 23 úno 2008, 22:28, celkem upraveno 1 x.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
Potvrzuji, Seicento MPI nemá červený klíč a nové klíče nahrají do imobilizéru. Za přidělání jednoho klíče bez změny v imob. chtěli 2 000,-.radek.s píše:To není tak docela pravda, Seicento od 10/2000 (MPI) už NEMÁ červený master klíč (stejně Punto II), na CODE kartě je jak mechanický tak i elektronický kód. Dále není pravda, že je nutné měnit řídící jednotku motoru, kód imobil. je v řídící jednotce CODE a ta je údajně v budíku. Vím to, protože mě řídící jednotku motoru měnili kvůli její závadě a žádné kódy se nepřehrávaly a klíče mě zůstaly původní. Tak že to vidím jenom na novou sadu zámků s klíči (nebo jenom klíče) jejichž kódy nahrajou v autor. servisu do imobilizéru. Jinak je to pech, ale při koupi ojetiny je dobré vyžadovat i druhý klíč od auta a když není, tak hned nechat udělat duplikát a oba znovu nahrát do jednotky CODE, čímž se ten chybějící klíč vymaže a pro auto si tak nemůže někdo přijít, například ten kdo si nechal jeden původní klíč. Tak asi tak.m6564xp píše:Klíč ti udělají pokud máš tu modrou CODE kartu a červený master klíč k nakodování klíče, který Ti pošlou, udělají totiž klíč který půjde do zámku ale kód k immo se do něj musí přehrát z master klíče. Pokud tyhle věci nemáš je zbytečné se tam i ptát.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: