... prosim poradte jestli mate nejakou radu bo zkusenosti, diky moc
Moderátor: peta.smolik
To není tak docela pravda, Seicento od 10/2000 (MPI) už NEMÁ červený master klíč (stejně jako Punto II), na CODE kartě je jak mechanický tak i elektronický kód. Dále není pravda, že je nutné měnit řídící jednotku motoru, kód klíčů je uložen v řídící jednotce CODE a ta je pod palubkou. Vím to, protože mě řídící jednotku motoru měnili kvůli její závadě a žádné kódy se nepřehrávaly a klíče mě zůstaly původní. Tak že to vidím jenom na novou sadu zámků s klíči (nebo jenom klíče) jejichž kódy nahrajou v autoriz. servisu do jednotky CODE. Jinak je to pech, ale při koupi ojetiny je dobré vyžadovat i druhý klíč od auta a když není, tak hned nechat udělat druhý klíč a oba znovu nahrát do jednotky CODE, čímž se ten chybějící klíč vymaže a pro auto si tak nemůže někdo přijít (teda může, ale nenatočí tom6564xp píše:Klíč ti udělají pokud máš tu modrou CODE kartu a červený master klíč k nakodování klíče, který Ti pošlou, udělají totiž klíč který půjde do zámku ale kód k immo se do něj musí přehrát z master klíče. Pokud tyhle věci nemáš je zbytečné se tam i ptát.
Potvrzuji, Seicento MPI nemá červený klíč a nové klíče nahrají do imobilizéru. Za přidělání jednoho klíče bez změny v imob. chtěli 2 000,-.radek.s píše:To není tak docela pravda, Seicento od 10/2000 (MPI) už NEMÁ červený master klíč (stejně Punto II), na CODE kartě je jak mechanický tak i elektronický kód. Dále není pravda, že je nutné měnit řídící jednotku motoru, kód imobil. je v řídící jednotce CODE a ta je údajně v budíku. Vím to, protože mě řídící jednotku motoru měnili kvůli její závadě a žádné kódy se nepřehrávaly a klíče mě zůstaly původní. Tak že to vidím jenom na novou sadu zámků s klíči (nebo jenom klíče) jejichž kódy nahrajou v autor. servisu do imobilizéru. Jinak je to pech, ale při koupi ojetiny je dobré vyžadovat i druhý klíč od auta a když není, tak hned nechat udělat duplikát a oba znovu nahrát do jednotky CODE, čímž se ten chybějící klíč vymaže a pro auto si tak nemůže někdo přijít, například ten kdo si nechal jeden původní klíč. Tak asi tak.m6564xp píše:Klíč ti udělají pokud máš tu modrou CODE kartu a červený master klíč k nakodování klíče, který Ti pošlou, udělají totiž klíč který půjde do zámku ale kód k immo se do něj musí přehrát z master klíče. Pokud tyhle věci nemáš je zbytečné se tam i ptát.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |