Zobrazení paliva CNG při natankování na přístr.desce
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Zobrazení paliva CNG při natankování na přístr.desce
Když natankuji CNG, tak se mi zobrazí ( zelené kostičky-led diody) na přístrojové desce až tak po 15-20 km? Jak Vám to dělá? Je to normální?
Děkuji Jenda B.
Děkuji Jenda B.
- Reklama
Ahoj, me to dela take. Kamaradovi se Zafirou CNG totez, tak je to asi normalni.
Drive se mi obcas stavalo, ze se mi po nacerpani CNG sama prepnula na benzin a rozsvitila se cervena kontrolka (nejspis zhaveni nebo tak nejak vypadala). Musel jsem vzdycky manualne prepnout zpet na plyn, kontrolka zhasla po cca 25 km. Zrejme se tak chova kdyz je "preplneno".
Drive se mi obcas stavalo, ze se mi po nacerpani CNG sama prepnula na benzin a rozsvitila se cervena kontrolka (nejspis zhaveni nebo tak nejak vypadala). Musel jsem vzdycky manualne prepnout zpet na plyn, kontrolka zhasla po cca 25 km. Zrejme se tak chova kdyz je "preplneno".
-----------------------------------
Multipla 1,6 BiPower, r.v. 2000
Multipla 1,6 BiPower, r.v. 2000
-
- Fiaťák
-
- Začátečník
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi to taky začalo chovat trošku divně. Při tankování do plna mi cca 5km po natankování nesvítí ani jedna dioda stavu CNG a naopak svítí kontrolka vstřiku! Pak se vše vrátí do normálu.
Přisuzuji to plnícímu tlaku, který je v Brně 240bar. Jinde jsem ale v poslední době netankoval, tak nevím. Příště nebudu tankovat plnou a uvidíme...
Jo a ty tlaky jsou tady vyšší po úpravě před cca měsícem, předtím to nedělalo.
Přisuzuji to plnícímu tlaku, který je v Brně 240bar. Jinde jsem ale v poslední době netankoval, tak nevím. Příště nebudu tankovat plnou a uvidíme...
Jo a ty tlaky jsou tady vyšší po úpravě před cca měsícem, předtím to nedělalo.
1,6 16V BiPower
Mě se zobrazí ihned po natankování. když startuju tak i když mám přepnuto na plyn, při startování se mi objeví kontrolka benzínu a vzápětí se automaticky přepne na plyn. Už jsem dvakrát tankoval plyn a v obou případech mi to auto po natankování a jízdě na plyn, prvních 50km cuká. pak to samo přejde.
fiat multipla 1,6 BIPOWER
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zdravím všechny fiataky/MULTAKY/,chci se zeptat všech majitelu CNG ,kolik mají připojených tlakových láhví pod autem?Ja si myslel že 4 ks,ale při důkladnějšim prozkoumání sem zjistil že tam jsou jen 3.Přitom tam jsou místa na 4kousky.Nevíte někdo kde se dá koupit tato stejná láhev a kde by mi ji mohli odborně namontovat?A neznáte někdo parametry těch tlakových nádob.?
Tm.zelená žába co jezdí na sporáku
-
- Začátečník
Multiply BiPower mají standardně namontovány 3ks lahví a BluPower má lahve 4. Viděl jsem jednu upravenou BiPower, kde byla domontovaná jedna lahev navíc.bob píše:zdravím všechny fiataky/MULTAKY/,chci se zeptat všech majitelu CNG ,kolik mají připojených tlakových láhví pod autem?Ja si myslel že 4 ks,ale při důkladnějšim prozkoumání sem zjistil že tam jsou jen 3.Přitom tam jsou místa na 4kousky.Nevíte někdo kde se dá koupit tato stejná láhev a kde by mi ji mohli odborně namontovat?A neznáte někdo parametry těch tlakových nádob.?